School voor Leiders

De School voor Leiders is een NIEUWE 1-jarige parttime opleiding in Veenendaal, bedoeld voor leiders die willen groeien in hun karakter en leiderschap, met experts en inspirators die vanuit de eigen dagelijkse praktijk lesgeven.

Let op: Dit schooljaar is gestart en vol. Volgend jaar starten we weer. 

In 10 lesdagen en 3 korte weekenden biedt de school een zorgvuldig samengesteld programma met krachtige leiderschapstraining, onderwijs over Gods Koninkrijk en persoonlijke vorming.

Elke dag zijn er momenten van worship, toewijding, rust en reflectie. In de avonden nemen ervaren leiders en ondernemers je mee in hun levensverhaal, in een ontspannen College Tour-achtige setting, met veel ruimte voor Q&A en gesprek. Ontmoet de mensen met wie je altijd al koffie zou willen drinken.

 Docenten: Michelle van DusseldorpJoel Aerts, Jan PoolHenk StoorvogelMirjam van der VegtNienke WesterbeekMartin Koornstra, Michiel KoelewijnJoël van AmerongenWim HoddenbaghTiemen WesterduinKarin KoornstraAstrid Feddes, Trees Buitenwerf, Gor Khatchikyan, Mark en Inez Hage, Martin Dol en Jan-Willem Grievink.

 College Tour-avonden met Gert-Jan Segers (ChristenUnie), Bart Kuijpers (Coolblue), Jan van der Linden (Krauthammer), Jeroen Alting von Geusau (NS), Henk Alssema (ondernemer circulaire economie), Martin en Karin Koornstra (Royal Mission), Piet van Walsem (Village of Peace International) en Hans Maat en David ten Voorde (Evangelisch Werkverband in de PKN).

Bekijk hier de uitgebreide visie en onderwijskundige opzet van de Royal Mission School voor Leiders.

Doelgroep

Voor wie is de Royal Mission School voor Leiders bedoeld?

 • De school is bedoeld voor leiders die willen groeien in karakter, visie en invloed, met een diep verlangen om Jezus na te volgen en de kracht van het Koninkrijk van God te ontdekken op de plek die God je heeft gegeven.
 • We willen je helpen een Koninklijke visie te ontwikkelen door persoonlijk vorming, en tools en vaardigheden aanbieden om deze visie om te zetten in actie door te werken met en vanuit teams.
 • We richten ons op leiders uit alle delen van de maatschappij. Je volgt deze opleiding met een groep studenten die zich allemaal erop hebben toegelegd zich te ontwikkelen als leider. Door het verschil in achtergrond, passie, competentie en karakter, zijn er volop kansen zijn om van elkaar te leren.

Kleinschalig en persoonlijk onderwijs
Er is ruimte voor maximaal 52 deelnemers. Hierdoor leer je elkaar goed kennen. Er is tijdens de lesdagen veel ruimte voor persoonlijk contact. We geloven in de kracht van samen optrekken. Daarom werken we met leerteams. Deze teams worden tijdens de eerste lesdag ingedeeld. Het aantal plaatsen voor de school is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Docenten en Lesdata

Docenten

Schoolleiding: Martin Koornstra en Theo van Laar

Gedurende het studiejaar krijg je onderwijs van vele docenten, waaronder Michelle van Dusseldorp, Jan Pool, Joël Aerts, Gert-Jan Segers (ChristenUnie), Bart Kuipers (Coolblue), Mirjam van der Vegt, Henk Stoorvogel, Gor Khatchikyan, Martin Koornstra, Astrid Feddes, Jan van der Linden (Krauthammer), Tiemen Westerduin, Nienke Westerbeek, Joël van Amerongen, Hans Maat, Karin Koornstra, Michiel Koelewijn, Martin Dol, leiders van organisaties, voorgangers en ondernemers.

Lesdata

Startdatum van de opleiding is vrijdag 7 september 2018. Hieronder zie je alle data van studiejaar 2018-2019.

Programma

Programma

 • 1-jarig onderwijstraject met 10 lesdagen op vrijdag, en 3 keer een tweedaagse (vrijdag/zaterdag, met overnachting).
 • Het onderwijs wordt meestal gegeven in De Basiliek in Veenendaal. De tweedaagse is in Het Brandpunt in Doorn of bij Van der Valk in Veenendaal.
 • Het onderwijstraject bestaat uit een introductiedag, drie onderwijsblokken, twee casusdagen en een feestelijke slotdag. Elk onderwijsblok wordt afgesloten met een tweedaagse. Na elk onderwijsblok is er een uitdagende verwerkingsopdracht, die je samen met je leerteam uitwerkt.
 • Gedurende het studiejaar:
  1. werk je aan de opbouw van een portfolio, gericht op Gods droom voor je leven en je persoonlijke toekomstvisie;
  2. bekijk en recenseer je tweewekelijks een TED- of GLS-talk;
  3. lees je per kwartaal een boek en schrijf je een persoonlijk reflectieverslag.

 Studiebelasting
De studiebelasting is 8 uur per week, exclusief je aanwezigheid bij de lesdagen. Het bijwonen van de 16 lesdagen (incl. 3x tweedaagse) is verplicht.

Kosten en aanmelden

Kosten en aanmelden

 • € 1.495 voor de 16 lesdagen, inclusief studiemateriaal, catering en overnachting tijdens de 3x tweedaagse.
 • € 50 inschrijfkosten. Let op: deze inschrijfkosten worden altijd in rekening gebracht, ook bij afmelding.
 • Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de aanschaf van ongeveer 4 boeken (ca. € 100).
 • Na je aanmelding ontvang je een inschrijfformulier. Nadat we het inschrijfformulier is ontvangen, ontvang je een uitnodiging voor het selectiegesprek.
 • Update 4 juni 2018: De bedragen op de website en in de algemene voorwaarden zijn excl. btw. Royal Mission dient btw af te dragen voor de kosten die niet-onderwijsgerelateerd zijn.

Je kunt niet meer aanmelden, omdat het schooljaar gestart is.

Afmelden
De kosten bij tussentijdse beëindiging:

 • voor aanvang: € 250,-
 • na aanvang en tot 10 december: € 750,-
 • na 10 december: € 1.495,-

Over ons

 • Kinderwerkopleiding

  Kinderwerkopleiding

  Elk kind en elke kerk verdient goed kinderwerk!

  Lees verder

 • Jeugdwerkopleiding

  Jeugdwerkopleiding

  Training, verhalen, opdrachten, gesprek én fun!

  Lees verder

 • Fulltime school

  Fulltime school

  Een jaar waarin jongeren getraind en gevormd worden

  Lees verder

 • Parttime school

  Parttime school

  Eénjarige training en vorming voor volwassenen

  Lees verder

 • Spreekbeurten

  Spreekbeurten

  Onze passie om mensen te onderwijzen en inspireren

  Lees verder

 • Trainingsdagen

  Inspiratiedagen (avonden)

  Onze maandelijkse GRATIS inspiratiedagen/avonden in het land

  Lees verder

 • Events

  Events

  Kinder- en tienerkampen op De Betteld in Zelhem

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Producten die je helpen om te groeien in geloof

  Lees verder

Naar boven