School voor Leiders

Heb je interesse in de School voor Leiders 2020-2021? Er zijn weer open lesdagen (dagdelen ’s morgens en ’s middags). Op deze dagdelen zijn er maximaal 5 plaatsen beschikbaar. Je kunt je hiervoor aanmelden via schoolvoorleiders@royalmission.nl met het aangeven van de datum en het dagdeel. Het gaat om de vrijdagen: 17 april – 15 mei

De School voor Leiders is een 1-jarige parttime opleiding in Veenendaal, bedoeld voor leiders die willen groeien in hun karakter en leiderschap, met experts en inspirators die vanuit de eigen dagelijkse praktijk lesgeven.

In 8 lesdagen (9:30 – 17:00 uur), 3 korte weekenden (vrijdag 9:30 uur – zaterdag 17:00 uur) en een slotavond biedt de school een zorgvuldig samengesteld programma met krachtige leiderschapstraining, onderwijs over Gods Koninkrijk en persoonlijke vorming.

Elke dag zijn er momenten van worship, toewijding, rust en reflectie. In de avonden van de weekenden nemen ervaren leiders en ondernemers je mee in hun levensverhaal, in een ontspannen College Tour-achtige setting, met veel ruimte voor Q&A en gesprek. Ontmoet de mensen met wie je altijd al koffie zou willen drinken. Hieronder een fotolijst van alle docenten.

College Tour-avonden met gasten als Jeroen Alting von Geusau (NS), Piet van Walsem (Village of Peace) en Gert Jan Segers (ChristenUnie).

Aanmelden School voor Leiders
Kijk hier reacties van diverse deelnemers


Bekijk hier de uitgebreide visie en onderwijskundige opzet van de Royal Mission School voor Leiders.

Doelgroep

Voor wie is de Royal Mission School voor Leiders bedoeld?

 • De school is bedoeld voor leiders die willen groeien in karakter, visie en invloed, met een diep verlangen om Jezus na te volgen en de kracht van het Koninkrijk van God te ontdekken op de plek die God je heeft gegeven.
 • We willen je helpen een Koninklijke visie te ontwikkelen door persoonlijk vorming, en tools en vaardigheden aanbieden om deze visie om te zetten in actie door te werken met en vanuit teams.
 • We richten ons op leiders uit alle delen van de maatschappij. Je volgt deze opleiding met een groep studenten die zich allemaal erop hebben toegelegd zich te ontwikkelen als leider. Door het verschil in achtergrond, passie, competentie en karakter, zijn er volop kansen zijn om van elkaar te leren.

Kleinschalig en persoonlijk onderwijs
Er is ruimte voor maximaal 50 deelnemers. Er is tijdens de lesdagen veel ruimte voor persoonlijk contact. We geloven in de kracht van samen optrekken. Daarom werken we met leerteams. Deze teams worden tijdens de eerste lesdag ingedeeld. Het aantal plaatsen voor de school is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Lesdata

Docenten

Schoolleiding: Martin Koornstra, Theo van Laar en Jop Douma

Gedurende het studiejaar krijg je onderwijs van vele docenten, waaronder Michelle van Dusseldorp, Jan Pool, Joël Aerts, Gert-Jan Segers, Matthew Helland, Martin Koornstra, Astrid Feddes, Tiemen Westerduin, Jeroen Alting von Geusau, Jurjen ten Brinke, Bram Noorlandt, Karim Landoulsi, Ido Buwalda, Bart van den Belt, Jan van Meerveld, Gerard de Groot, Jan-Willem Grievink, Esther Vorsterman, Michiel Koelewijn, Martin Dol, leiders van organisaties, voorgangers en ondernemers.

Lesdata 2020-2021

Startdatum van de opleiding is vrijdag 25 september 2020. Hieronder zie je alle data van studiejaar 2020-2021.

Programma

Programma

 • 1-jarig onderwijstraject met 8 lesdagen op vrijdag, en 3 keer een tweedaagse (vrijdag/zaterdag, met overnachting).
 • Het onderwijs wordt meestal gegeven in het Royal Mission Opleidingscentrum in Veenendaal. De tweedaagse is in Het Brandpunt in Doorn of het Boshotel in Veenendaal.
 • Het onderwijstraject bestaat uit een introductiedag, drie onderwijsblokken, een casusdag en een feestelijke slotdag. Elk onderwijsblok wordt afgesloten met een tweedaagse.
 • Gedurende het studiejaar:
  1. verwerk je de lessen aan de hand van vragen, die je individueel en als team beantwoordt;
  2. bekijk en recenseer je tweewekelijks een TED- of GLS-talk of een bijzondere preek;
  3. lees je per kwartaal een boek en schrijf je een persoonlijk reflectieverslag.

 Studiebelasting
De studiebelasting is 4 tot 8 uur per week, exclusief je aanwezigheid bij de lesdagen. Het bijwonen van de 14 lesdagen (incl. 3x tweedaagse) is verplicht.

Kosten en aanmelden

De kosten voor Jaar 1 van de School voor Leiders in 2020-2021 zijn € 2.285,00 incl. BTW
Dit bedrag wordt in twee termijnen gefactureerd en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Onderwijskosten: € 850 (0% BTW) voor de 15 lesdagen, inclusief studiemateriaal.
 • Verblijfskosten: € 1.250,00 (9% BTW) voor 15 lesdagen locatiehuur, catering en de overnachting tijdens de 3x tweedaagse.
 • Inschrijfkosten: € 60,00 (21% BTW). Let op: deze inschrijfkosten worden altijd in rekening gebracht, ook bij afmelding.
 • Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de aanschaf van ongeveer 4 boeken (ca. € 85).
 • De bedragen op de website en in de algemene voorwaarden zijn excl. btw. Royal Mission stuurt je na definitieve aanmelding een factuur met BTW voor de kosten die niet-onderwijsgerelateerd zijn.

De kosten bij tussentijdse beëindiging zijn:

 • voor aanvang: € 300,- + BTW
 • na aanvang en tot 10 december: € 1080,- + BTW
 • na 10 december: € 2.160- + BTW

Aanmelden School voor Leiders

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • Partners

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven