Groei-jaar voor kerken

Vanuit onze passie voor het Koninkrijk van God willen we graag investeren in kerken uit allerlei denominaties en achtergronden. We geloven dat wanneer hele kerken gegrepen worden door het evangelie van het Koninkrijk er bijzondere dingen gaan gebeuren. Daarom zijn we enorm blij dat we het Groei-jaar ook aan kerken kunnen aanbieden.

Bekijk hier een filmpje met getuigenissen

Bekijk hier een kort filmpje met uitleg

Er ligt een enorme kans voor jullie als kerk om mee te doen. Kerkleden volgen het onderwijs thuis op hun eigen tijd, rekening houdend met hun eigen leerstijl. De kerk faciliteert de leerteams om elkaar in huizen of gezamenlijk in de kerk te ontmoeten en aan de slag te gaan met gesprek en praktijk. We geloven dat dit een enorme beweging kan worden door de kerken heen.

Juist omdat het gaat om discipelen van mensen, is de school voor de mensen die eraan deelnemen niet vrijblijvend. Van de kerken en dus de studenten die meedoen, verwachten we commitment en een actieve houding. Het lesmateriaal en de bijbehorende opdrachten van een les, dienen binnen het tijdsbestek van twee weken individueel bekeken en verwerkt te worden. 

Leerteams en mentoren

Naast het individuele onderwijs worden de studenten ingedeeld in leerteams van maximaal 5 mensen. Eens in de twee weken komen deze leerteams digitaal of fysiek (eigen keuze) bij elkaar om de (opdrachten uit de) lessen te bespreken en voor elkaar te bidden.
Binnen de gemeente dienen mentoren aangesteld te worden. Bij voorkeur is dit een echtpaar volwassen christenen. Elk(e) mentor(echtpaar) heeft maximaal drie leerteams onder zijn houden. Minimaal een keer per module komen drie leerteams samen bij de mentor. Ook dit kan eventueel digitaal, maar de voorkeur heeft een fysieke bijeenkomst.

Kosten en administratie

Voor het Groei-jaar betalen de deelnemers €210,- per persoon, inclusief de vier bijbehorende boeken en een werkboek. Daarmee krijgen ze €100,- korting t.o.v. individuele deelnemers, omdat we kerken willen aanmoedigen en helpen om dit te faciliteren.
De kerk verwerkt de aanmeldingen en betalingen zelf en voorziet Royal Mission van deelnemersinformatie. Op basis van dit document verstuurt Royal Mission een factuur naar de kerk. Op deze manier kan een kerk ervoor kiezen om (een deel van) de kosten voor eigen rekening te nemen.

Uitnodiging

We willen je van harte uitnodigen om verder met ons in gesprek te gaan, zodat we onze passie voor het Groei-jaar voor kerken nog beter met je kunnen delen en de openstaande vragen kunnen beantwoorden. We zien er naar uit om samen met jullie als hele kerk een prachtig ontdek- en groei-jaar te beleven.

Meer informatie

Wanneer jouw kerk interesse heeft om hier samen met ons over te praten, of wanneer je een demo wilt krijgen binnen het digitale onderwijsplatform, mail dan gerust naar robbie@royalmission.nl. Samen willen we ontdekken hoe we dit Groei-jaar voor kerken maximaal kunnen inzetten tot opbouw en vernieuwing van jullie kerk en gemeenteleden.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven