Groei-cursussen

ONLINE GROEI-CURSUSSEN (onbeperkt beschikbaar)

We bieden ook een aantal GRATIS ONLINE groei-cursussen onbeperkt aan. Het zijn verdiepende minicursussen die enorm bijdragen aan geestelijke groei, waar duizenden deelnemers ondertussen aan meegedaan hebben. Velen hebben enorme doorbraken ervaren en groeistappen gemaakt hebben. Ideaal om met je Bijbelstudiegroep, huiskring, kerk of vriendengroep een groeicursus te volgen.

Groeien in discipelschap

Het onderwerp discipelschap of navolging van Jezus zou elke christen bezig moeten houden. De grote opdracht van Jezus gaat over discipelen maken en dus ook over zelf discipel zijn. Toch hebben veel christenen en jammer genoeg ook veel kerken geen idee hoe dit zou moeten. Het lijkt er zelfs op dat we vooral veel ’geestelijke consumenten’ voortbrengen in plaats van ’geestelijke producenten’. Gelukkig is er iets gaande en ontwaakt er in de volle breedte van de kerk honger naar geestelijke groei en vermenigvuldiging.

Meer informatie

Groeien in de Gaven van de Geest

’Er is een verschil in genadegaven, maar het is dezelfde Geest; en er is verschil in opdrachten, maar het is dezelfde Heer; er is verschil in werkingen, maar het is dezelfde God, Die alles in allen werkt.’ (1 Kor. 12:4-6) Tongentaal en vertolking, profetie, onderscheiden van geesten, wijsheid, woorden van kennis, werkingen van krachten, genezingen… Je zou de gaven van de Geest ook wel de schatkist van de kerk kunnen noemen. Vol met prachtige geschenken om mensenlevens mee te zegenen en Gods Koninkrijk te bouwen op aarde.

Meer informatie

Groeien in Geestkracht

‘De Geest van de Heer rust op Mij, want Hij heeft Mij gezalfd’, waren de eerste woorden die Jezus uitsprak in de synagoge bij de start van zijn toespraak. Vanaf dat moment begon Hij aan een krachtige bediening op aarde. Wij willen je helpen om de kracht van de Geest op je leven te zien toenemen.

Meer informatie

Groeien in geloof in je gezin

Er bestaat voor je gezin geen groter avontuur dan om samen te leren Gods stem te verstaan. God verlangt ernaar om jou en je kinderen te laten zien wie Hij echt is en hoe Hij wil helpen bij de vragen van elke dag.

De opvoeding, en zeker de geloofsopvoeding, gaat niet vanzelf. Het vereist allereerst een bewuste keuze van jou als ouder om daarin te investeren. In deze cursus willen we jou heel praktisch met leuke praktijkoefeningen en handvatten op weg helpen met deze prachtige en zo belangrijke uitdaging: Groeien in Geloof in je Gezin!

Meer informatie

Groeien in geven en ontvangen

God is een gevende God en Hij heeft ons gemaakt naar zijn gelijkenis. We zijn bedacht om gevers te zijn en daar word je gelukkig van, want ‘Geven maakt gelukkiger dan ontvangen’ (Handelingen 20:35). Dit blijkt een flinke uitdaging in een wereld die alleen maar wil krijgen en verzamelen.

Tegelijk hebben we te dealen met een paradox. We vinden het moeilijk om te ontvangen. We zijn zo getraind om het zelf te verdienen en te veroveren, dat simpelweg iets ontvangen moeite kost. In deze groeicursus willen we je helpen om te groeien in geven én ontvangen, zoals God ons gemaakt en bedoeld heeft.

Meer informatie

Groeien in je identiteit in Christus

Jouw identiteit in Christus is onverwoestbaar. Jij bent onvoorwaardelijk geliefd en volkomen aanvaard. Dat is de waarheid. In deze groeicursus nemen Arie de Rover en Robbie van Veen jou vanuit Gods Woord en eigen ervaringen (zoals een burn-out) mee in deze zoektocht. Samen op ontdekkingstocht naar de alles overtreffende rijkdom van genade die God jou heeft bewezen en blijvend wil bewijzen in Christus Jezus (Efeze 2:7). Want Zijn genade is meer dan genoeg (2 Korinthe 12:9).

Meer informatie

Groeien in koninklijk denken

Twaalf jaar geleden opende God onze ogen voor de draagwijdte van zijn Koninkrijk en de glorie van zijn heerschappij. Deze ontdekkingstocht resulteerde in het eerste boek ‘Leef Koninklijk’ van Martin Koornstra. Ons denken heeft niet stilgestaan. Door de jaren heen heeft God onze ogen nog meer geopend voor de schoonheid en de impact van zijn Koninkrijk. Het werd hoog tijd voor een nieuw boek over het Koninkrijk van God en dat is ‘Groeien in Koninklijk denken’ geworden. Aan de hand van dit boek, neemt Martin je in 3 lessen mee op ontdekkingstocht.

Meer informatie

Groeien in koninklijk leiderschap

Leiderschap is invloed. Hoe groeit die invloed op een gezonde manier en hoe zet je die invloed op de juiste manier in, zodat anderen tot hun recht komen? Koninklijk leiderschap! We willen je in 3 lessen een introductie geven op leiderschap en iets laten proeven van de dynamiek en groei van onze School voor Leiders en School voor Jonge Leiders.

Meer informatie

Groeien in een leven van aanbidding

Matt Redman, een bekende aanbiddingsleider, heeft het lied geschreven “Hart van aanbidding.” Ik geef U meer dan een lied is één van de zinnen uit dit lied. In deze groeicursus willen we je inspireren en laten zien wát dat meer is. Hoe je een leven in aanbidding kunt leiden want God zoekt geen aanbidding, maar echte aanbidders die samen met Hem zijn liefde uitdelen en herstel mogen brengen.

Meer informatie

Groeien in Profetie

In deze groeicursus nemen we je mee in onze avonturen waarin Gods leiding en sturing duidelijk ervaren hebben, geven we onderwijs over hoe God spreekt en gaan we samen oefenen in het horen van de stem van de herder. We gaan je ‘schaapsoren’ leren luisteren en je mond leren spreken namens God.

Meer informatie

Groeien in volledige overgave

We zingen regelmatig teksten als ‘Alles is voor U en alles is door U’ of ‘Here Jezus neem mijn leven, ik leg alles voor U neer’. Als we eenmaal gestopt zijn met zingen blijkt dat in ons dagelijks leven toch wat lastiger uit te leven dan te zingen. Jezus verlangt er echter wel naar dat we ons volledig overgeven, kosten wat het kost, zonder grenzen. Door middel van deze groeicursus hopen we dat je opnieuw, of nog meer onder de indruk zult raken van God en wat Hij voor jou heeft gedaan, waardoor je een leven wil en zal gaan leiden van volledige overgave.

Meer informatie

Groeien in winnen voor de Koning

Heb je het weleens moeilijk? Loop je soms tegen reusachtige problemen aan? Dan willen wij jou helpen met zeven koninklijke lessen, die je uit de beroemde veldslag tussen David en Goliath kunt trekken. Jij kunt je reuzen namelijk verslaan. Door de inhoud van dit boek zijn lezers bevrijd van angsten, verslavingen en afwijzing. Nu is er opnieuw de online cursus!

Meer informatie

Groeien in Wonderen van genezing

Jezus benoemde in zijn laatste woorden dat wonderen van genezing een kenmerk is van gelovigen. ‘Degenen die tot geloof zijn gekomen, zullen herkenbaar zijn aan de volgende tekenen: … en ze zullen zieken weer gezond maken door hun de handen op te leggen.’ (Marcus 16:17-18). Het is een spannende, uitdagende en vaak confronterende belofte. Wij willen je helpen om hierin te groeien, zonder voorbij te gaan aan het lijden en de wonderen niet niet gebeuren.

Meer informatie

 

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven