Groeien in Discipelschap

‘Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de heilige Geest, en hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat ik jullie opgedragen heb. En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.’ Mattheus 28:19-20

Het onderwerp discipelschap of navolging van Jezus zou elke christen bezig moeten houden. De grote opdracht van Jezus gaat over discipelen maken en dus ook over zelf discipel zijn. Toch hebben veel christenen en jammer genoeg ook veel kerken geen idee hoe dit zou moeten. Het lijkt er zelfs op dat we vooral veel ’geestelijke consumenten’ voortbrengen in plaats van ’geestelijke producenten’. Gelukkig is er iets gaande en ontwaakt er in de volle breedte van de kerk honger naar geestelijke groei en vermenigvuldiging.

De totale online cursus bestaat uit:

 • Drie lessen die je via YouTube kunt volgen (op je eigen tijd).

Kosten:

 • Er zijn geen kosten verbonden aan deze online cursus
 • We geven je tijdens de cursus de mogelijkheid om ons een gift te geven

De docenten zijn Gor Khatchikyan, Martin Dol en Martin Koornstra

Gor werd geboren in Armenië en kwam als jonge tiener naar Nederland. Over zijn asieltijd schreef hij het boek: ”Gelukzoeker”. Inmiddels is hij ‘beroemd’ geworden als spoedeisende hulp arts in coronatijd. Vanaf de oprichting van Royal Mission is hij betrokken bij ons onderwijs en spreekt regelmatig in kerken en op conferenties. In deze groeicursus vertelt hij samen met Ando Geworgjan over mooie ervaringen en lessen over hun discipelschapstraject

Martin komt uit Drachten, is getrouwd met Annemarije en samen hebben zij drie kinderen. Martin is Hoofd Onderwijs binnen Royal Mission en nauw betrokken bij de Fulltime School. De lessen die Martin geeft over verlangen naar God, Gods hart zoeken en Gods stem verstaan, hebben in de afgelopen jaren jong en oud geholpen om hun relatie met God enorm te verdiepen. Dit onderwijs en de wijze waarop Martin Dol dit aanbiedt zullen een zegen zijn voor je geestelijk leven.

Martin is als stichter en directeur van Royal Mission al jaren gegrepen door de kracht van God én door de groei naar geestelijke volwassenheid. Discipelschap en discipelen maken zijn onderwerpen die bijna dagelijks op zijn netvlies staan. Hij droomt ervan dat mensen meer gaan leven als onderdaan van Jezus en leren om anderen mee te nemen in dat groei- en veranderingsproces.

Aanmelden voor deze groeicursus

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven