Slotmiddag voor Vrijwilligers

Wow, wat is er weer veel gebeurd dit jaar. De School voor Jonge Leiders is gestart. We konden weer over op fysieke evenementen, zoals inspiratiedagen, een proefconferentie, het RAW-event en de Wonderlijke Zondag (on Tour). We hebben weer honderden tieners en kinderen gezegend op de Betteld. Een mooie groep studenten intens begeleid in de Fulltime School. De eerste ondernemersreis voor vrouwen is een feit. Opnieuw een prachtige drive-in begin dit jaar met honderden lampjes, heerlijke oliebollen en toffe kraampjes. En niet te vergeten de bouw van de nieuwe conferentiezaal.

Zomaar een greep uit wat hoogtepunten. En dat allemaal dankzij de tomeloze inzet van jou als vrijwilliger. We zijn dankbaar voor je inzet of je support voor deze prachtige bediening, die we samen dragen.

Slotmiddag
Op zaterdag 25 juni willen we je eren en persoonlijk bedanken voor wie je bent en wat je doet voor Royal Mission. Deze middag verwelkomen we jou met je gezin op ons terrein, vanaf 16.00 uur. Er zal muziek, zang, eten, drinken, spel en gezelligheid zijn voor het hele gezin. Tijd voor ontmoeten en bijpraten.

Nieuwe zaal
Deze middag is er van 13-15 uur gelegenheid voor de Royal Family, zoals we onze trouwe achterban zijn gaan noemen, om de nieuwe zaal te bekijken. We willen onze vrijwilligers deze kans uiteraard ook graag geven (los van de grote groep), dus daar starten we vanaf 16.00 uur mee. We delen dan ook heel graag de plannen en dromen voor het komende jaar. God heeft ons al zoveel laten zien, dat we staan te popelen om je mee te nemen in wat de hemel klaar heeft liggen voor ons als Royal Family en voor de kerk van Nederland en daarbuiten.

Eten
We sluiten de middag af met een gezellige bbq voor al onze mooie vrijwilligers op ons terrein. Naar verwachting sluiten we rond 19.00 uur af.

Aanmelden
Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de slotmiddag. Zodra je je aanmeldt, versturen we de informatie die je nodig hebt om erbij te kunnen zijn op zaterdag 25 juni. Welkom!

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven