Slothappening Drive-in

Aan het einde van een bewogen en bijzonder schooljaar willen we het seizoen op een feestelijke manier afsluiten met onze Royal Family. We willen je heel graag (misschien wel voor het eerst) ontmoeten én je bemoedigen. Samen de goedheid van God vieren en jou persoonlijk zegenen d.m.v. deze unieke Drive-in. Je bent op zaterdag 3 juli van harte welkom op ons terrein in Veenendaal.

Afsluiting
Sinds 16 maart 2020 verzorgen we livestreams. Midden in de coronacrisis heeft God via deze digitale weg honderden en honderden mensen uit allerlei kerken en achtergronden gezegend, gesterkt en getraind. We zijn zo blij met jullie en we kijken er als team enorm naar uit om je persoonlijk te ontmoeten en te zegenen.

Vieren en verwachten
Zodra je ons terrein in Veenendaal op komt rijden met je auto (geen fiets of motor), zal je verwelkomd worden met lekkers en drinken. Een heel team van medewerkers zal klaarstaan om jou te bedienen, waarschijnlijk vanuit een prachtige foodcar. Wanneer je verder doorrijdt, krijgt iedereen die in je auto zit een persoonlijke Bijbeltekst, een zegen voor de tijd die voor je ligt. We verwachten dat God je gaat bemoedigen!

Vrienden en visie
Op deze dag willen we onze RM-vrienden, die door corona dit jaar nog geen gratis boek hebben gehad, een boek cadeau geven. We zijn zo blij met onze RM-vrienden in de bediening en de support die ze ons geven, dat we je graag willen ontmoeten en eren. We zaaien samen, dan willen we ook samen oogsten.

Danken en dromen
Deze dag willen we God danken voor de enorme oogst in het afgelopen jaar. Het is zo bijzonder wat God juist in deze tijd gedaan heeft, dus vieren we een oogstfeest. Tegelijk willen we onze dromen en plannen delen voor het jaar dat voor ons ligt. God heeft ons al zoveel laten zien, dat we staan te popelen om je mee te nemen wat de hemel klaar heeft liggen voor ons als Royal Family en voor de kerk van Nederland en daarbuiten.

Persoonlijke zegen
We laten je niet gaan zonder een persoonlijke zegen. Terwijl er continu aanbidding klinkt, zal een flink team van bidders en mensen die profeteren bij elke auto langsgaan om je persoonlijk te zegenen. Zo kun je bemoedigd en gezegend de vakantieperiode in.

Kies een tijdvak
Hieronder kun je een tijdvak kiezen, dat jou het beste past om deel te nemen aan onze Drive-in. Zodra je je aanmeldt, versturen we de informatie die je nodig hebt om erbij te kunnen zijn op zaterdag 3 juli. Welkom!

Aanmelden Slothappening Drive-in 13:15 – 13:45 uur

Aanmelden Slothappening Drive-in 13:45 – 14:15 uur

Aanmelden Slothappening Drive-in 14:30 – 15:00 uur

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • Partners

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven