ONLINE Parttime school

De aanmeldingen zijn gesloten, vanaf 1 januari 2021 kun je aanmelden voor het nieuwe schooljaar. 

Een jaar lang investeren in geestelijke groei en koninklijk leven dat is waar het allemaal om gaat in de Parttime Bijbelschool van Royal Mission. We mogen ontdekken wie we zijn in Christus (identiteit) en welke roeping we persoonlijk ontvangen hebben. Om vandaar uit ingezet te worden in Zijn Koninkrijk. Het mooiste avontuur dat er is!

Ruim zes jaar geleden zijn we gestart met de Parttime School voor alle leeftijden. Levens veranderend onderwijs met koninklijke schatten die je geloof (opnieuw) leven inblazen! Ondertussen hebben al meer dan 1.600 studenten deelgenomen en zien we de enorme vrucht in mensen en kerken. Dit jaar bieden we de Parttime School voor het eerst online aan.

Wat een start! 

Op woensdag 23 september 2020 is de online Parttime School gestart met een prachtige online kick-off met bijna 700 deelnemers uit het hele land, waaronder 3 kerken die als groep meedoen. Daarnaast zijn er dit jaar 70 regiomentoren verspreid over het land van Groningen tot Middelbrug, die elk 3 leerteams onder hun hoede nemen.

Online Parttime School

We willen maximaal ruimte geven aan de studenten die vanuit het hele land met ons mee op dit koninklijke avontuur willen. Het onderwijs wordt vanaf een digitaal leerplatform aangeboden, zodat ja als deelnemer flexibeler bent qua planning. Vervolgens wordt er een op maat gemaakte verwerking van de stof aangeboden in een persoonlijke leeromgeving. Daarnaast word je uitgedaagd om in leerteams je nieuwe lessen, ontdekkingen en ervaringen te delen en uit te wisselen. Geestelijk groeien doe je niet alleen. Omdat ook de persoonlijke fysieke ontmoeting erg belangrijk is, creëren we momenten en gelegenheden voor leerteams om elkaar regionaal te ontmoeten met behulp van een regiomentor.

Vragen

We krijgen momenteel veel vragen binnen over de Online Parttime School, de 10 meest gestelde vragen hebben we voor jullie op een rij gezet. Je leest ze hier. Voordat je je vraag mailt kun je eerst hier kijken of je vraag er misschien al tussen staat.

Ook meedoen?

Bijna dagelijks komen er vragen binnen van mensen die nog willen deelnemen. Dat kan jammer genoeg echt niet meer. Vanaf 1 januari 2021 gaan de inschrijvingen voor september 2021 open, dus zorg dat je er op tijd bij bent als individu of als kerk. Ga meedoen met dit bijzondere ontdek – en groei-jaar. Het jaar staat in het teken van het ontdekken van het prachtige Koninkrijk van God. Dat doen we door helder, prikkelend en praktisch onderwijs in combinatie met veel oefeningen en praktijk aan te bieden. Toepasbaar in de dagelijkse praktijk van het leven en het gemeente- of kerkenwerk. Het is een uniek ontdek-, leer- en groei-jaar!

Aanmelden Online Parttime School

Opzet

Onze Parttime School is een éénjarig traject, dat komend schooljaar enkel ONLINE aangeboden wordt. Als student word je deel van een digitaal platform dat het onderwijs aanlevert, je opdrachten en huiswerk verzamelt en je helpt om samen te werken met andere studenten.

Het schooljaar bestaat uit vier modules. Elke module bestaat uit:

 • Vijf lessen met de ideale mix tussen theorie en praktijk
 • Één leesboek dat deel is van het onderwijs
 • Opdrachten en huiswerk op een digitaal onderwijsplatform

In totaal komen we op twintig lessen en een laatste avond met een (gezamenlijke) afsluiting en de uitreiking van je certificaat.
Studenten hebben worden aangemoedigd en geholpen om leerteams te vormen van 4 á 5 studenten uit hun regio of vriendenkring. Opdrachten en huiswerk worden gedeeltelijk met je leerteam gemaakt.

Studiebelasting: De studiebelasting is ongeveer 3,5 uur per 2 weken.

Programma (2020-2021)

Hier is het lesschema voor het nieuwe schooljaar 2020-2021
De 4 modules bestaande uit 5 lessen zijn als volgt ingedeeld. We starten op woensdag 23 september met een online startavond en daarna ga je in je iegen tijd en op je eigen tempo aan de slag met de lessen. Onder het schema staan de leesboeken bij elke module.

De boeken die we lezen bij de 4 modules zijn:

Module 1: De geheimen van het Koninkrijk ontdekken
Boek: Op zoek naar Intimiteit met God – Martin Dol

 

Module 2: Het Koninkrijk leren demonstreren
Boek: Leef Koninklijk – Martin Koornstra

 

Module 3: Gevoelig worden voor de Geest
Boek: Groeien in Geestkracht – Martin Koornstra

 

Module 4: Jouw roeping en bestemming
NIEUW Boek: Op zoek naar je roeping en bestemming – Martin Dol (KOMT DIT NAJAAR UIT)

Onderwijsplatform

Onderwijsplatform
Het onderwijsplatform is je digitale leeromgeving, waar je met jouw account de lessen volgt en alle praktijk verwerkt. Wij gaan een professionele licentie aan op dit onderwijsplatform, zodat we deze omgeving opbouwen tot een discipelschapsplek voor al onze studenten. Op deze plek krijg je Onderwijs, Opdrachten én Ondersteuning, dé drie O’s van Discipelschap! Het wordt een prachtig avontuur voor ons en voor jou om op een unieke manier thuis of op kantoor gediscipeld te worden.

Extra voordelen van online onderwijs

 • Geen reistijd
 • Geen reiskosten
 • Je kunt de lessen later kijken of nog terugkijken

Leerteams & Regioleiders
Naast deze digitale leeromgeving moedigen we je sterk aan om dit jaar samen met mensen uit je buurt of vrienden te volgen. Dat versterkt het groeiproces. Om de groepsvorming te stimuleren, stellen we regiomentoren aan per provincie. Zij kunnen je helpen om leerteams te vormen of live-ontmoetingen te organiseren met andere deelnemers. Dit wordt echt bijzonder!

Kosten en Aanmelden

De ONLINE parttime school 2020-2021 kost:
€ 275,- per schooljaar all-in + € 5,- als inschrijfgeld
– Je aanmelding bij het digitale onderwijsplatform
– Je vier leesboeken
– De verzending van alle materialen
– De 20 lessen (die ook terug te kijken zijn)
– Support via regioleiders
BELANGRIJK:
– We leveren het complete pakket leesboeken (met 50% korting t.o.v. de winkelwaarde)
– Of je neemt geen pakket leesboeken en krijgt € 30,- korting op het totaalbedrag.
– Wil je als kerk meedoen? Neem dan contact op met onze Onderwijs Manager via dieteke@royalmission.nl. Zij brengt je op de hoogte van de voorwaarden en de kosten.

DE AANMELDINGEN ZIJN GESLOTEN

Afmeldkosten:
Afmelden voor aanvang kost € 50,-.
Afmelden tussen 23 september en 10 december kost 50% van het lesgeld: € 122,50.
Afmelden na 10 december kost 100% van het lesgeld: € 245,-.
Deze afmeldkosten zijn exclusief het inschrijfgeld en aangeschafte boeken (tezamen € 35,-). Deze kosten komen niet voor terugbetaling in aanmerking.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • Partners

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven