Groeicursussen november 2021

We bieden GRATIS ONLINE groeicursussen aan, verdiepende minicursussen die enorm bijdragen aan geestelijke groei. In het afgelopen jaar hebben bijna 10.000 deelnemers meegedaan aan de online groeicursussen, waardoor mensen enorme doorbraken ervaren en groeistappen gemaakt hebben.

Vanaf september 2021 bieden we een aantal groeicursussen onbeperkt aan, zodat je deze geheel op je eigen tijd en wijze kunt volgen.

Daarnaast bieden we op een aantal momenten in het jaar nieuwe groeicursussen aan, waarvan er een aantal ook fysiek gegeven zullen worden. Op 16 november starten er 2 nieuwe groeicursussen van 3 weken, waarvan 1 fysiek in Veenendaal. Deze groeicursussen zijn:

Groeien in…

De gaven van de Geest (online)

Er is een verschil in genadegaven, maar het is dezelfde Geest; en er is verschil in opdrachten, maar het is dezelfde Heer; er is verschil in werkingen, maar het is dezelfde God, die alles in allen werkt (1 Kor. 12:4-6).

Op veler verzoek hebben we een Groeicursus gemaakt over de gaven van de Geest. In drie lessen nemen we je mee in de negen gaven van de Geest die in de Bijbel beschreven staan. We leggen je uit wat de gaven inhouden, hoe je je ernaar uit kunt strekken en hoe je ze praktisch zou kunnen toepassen in je leven. Ga je mee op deze boeiende ontdekkingsreis?

Meer informatie

Roeping en Bestemming (fysiek in Veenendaal)

God heeft ons geroepen en uitgekozen om in de bestemming te leven die Hij bedacht heeft. ‘Niet u hebt Mij uitverkoren, maar Ik heb u uitverkoren, en Ik heb u ertoe bestemd dat u zou heengaan en vrucht dragen. ‘ (Johannes 15:16). Er rust een unieke roeping op jouw leven. De Schepper van hemel en aarde heeft jou gemaakt met een bedoeling. Tegelijkertijd gebeurt er van alles in jouw leven, waardoor je het zicht kwijt kunt raken op God, op wie jij bent en daarmee op jouw roeping en bestemming. Het voelt als thuiskomen als je hebt ontdekt wat ervoor nodig is om te leven zoals God het heeft bedoeld. Dat is gelukkig geen nauw steegje, maar een levenspad vol ruimte en avontuur. Ontdekken wie jij bent, waar God jou wil inzetten en leren zien hoe bijzonder jij bent, is als een avontuurlijke wandeling. Elk weggetje leidt naar een nieuw gebied waar je nog niet eerder bent geweest. Laat je meenemen, volg de borden en realiseer je dat de wandeling zelf belangrijker is dan de bestemming.

Meer informatie

Naast deze nieuwe groeicursussen brengen we ook graag de volgende al bestaande groeicursus onder je aandacht:

Groeien in…

Identiteit in Christus (online)

Jouw identiteit in Christus is onverwoestbaar. Jij bent onvoorwaardelijk geliefd en volkomen aanvaard. Dat is de waarheid. In deze groeicursus nemen Arie de Rover en Robbie van Veen jou vanuit Gods Woord en eigen ervaringen (zoals een burn-out) mee in deze zoektocht. Samen op ontdekkingstocht naar de alles overtreffende rijkdom van genade die God jou heeft bewezen en blijvend wil bewijzen in Christus Jezus (Efeze 2:7). Want Zijn genade is meer dan genoeg (2 Korinthe 12:9).

Meer informatie

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • Partners

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven