ONLINE Groeicursussen

We bieden GRATIS ONLINE groeicursussen aan, verdiepende minicursussen die enorm bijdragen aan geestelijke groei. Afgelopen jaar hebben bijna 10.000 deelnemers meegedaan aan 14 online groeicursussen, waardoor mensen enorme doorbraken ervaren en groeistappen gemaakt hebben. Half mei starten er weer 3 nieuwe online groeicursussen.

 

Groeien in Profetie

’Mijn schapen horen naar mijn stem en Ik ken ze en zij volgen Mij’ Deze woorden zegt Jezus over de schapen die Hem volgen. Wie bij Jezus hoort, kan Zijn stem horen en begrijpen. Toch hebben veel christenen moeite om te ontdekken wat God tegen hen of via hen tegen anderen wil zeggen. In deze groeicursus nemen we je mee in het avontuur om Gods leiding en sturing duidelijk te leren verstaan.

Meer informatie

 

Groeien in Discipelschap

Het onderwerp discipelschap of navolging van Jezus zou elke christen bezig moeten houden. De grote opdracht van Jezus gaat over discipelen maken en dus ook over zelf discipel zijn. Toch hebben veel christenen en jammer genoeg ook veel kerken geen idee hoe dit zou moeten. Het lijkt er zelfs op dat we vooral veel ’geestelijke consumenten’ voortbrengen in plaats van ’geestelijke producenten’. Gelukkig is er iets gaande en ontwaakt er in de volle breedte van de kerk honger naar geestelijke groei en vermenigvuldiging.

Meer informatie

 

Groeien in Koninklijk Leiderschap

Leiderschap is invloed. Koninklijk leiderschap is hemelse invloed. Hoe groeit die invloed op een gezonde manier en hoe zet je die invloed op de juiste manier in, zodat anderen tot hun recht komen? Dat is koninklijk leiderschap! We willen je in 3 online lessen een introductie geven op deze kwaliteit van leiderschap en iets laten proeven van de dynamiek van onze School voor Leiders en onze nieuwe School voor Jonge Leiders.

Meer informatie

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • Partners

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven