ONLINE Groeicursussen

We bieden GRATIS ONLINE groeicursussen aan, verdiepende minicursussen die enorm bijdragen aan geestelijke groei. Dit voorjaar hebben 7.000 deelnemers meegedaan aan 8 online groeicursussen, waarin mensen enorm doorbraken ervaren hebben en groeistappen maakten. Vanaf 19 januari 2021 starten we met onderstaande nieuwe GRATIS Online Groeicursussen. LET OP: De aanmeldingen sluiten op dinsdagavond 12 januari om 22.00 uur!

 • Groeien in Geloof in je Gezin

Opvoeding, en zeker geloofsopvoeding, gaat niet vanzelf. Het vereist allereerst een bewuste keuze van jou/jullie als ouder(s) om daarin te investeren. Ook het is op een aantal gebieden roeien tegen de stroom van deze tijdgeest in. Het vereist een voortdurende bezinning: wat is van wezenlijk belang, wat willen we bereiken en hoe geven we er vorm aan? In deze korte cursus willen we jou heel praktisch op weg helpen met deze prachtige en o zo belangrijke uitdaging: de geloofsopvoeding van jouw kind(eren)!

HIER: Info en aanmelden

 • Groeien in Geestkracht

Het laatste jaar ervaren we als Royal Mission een enorme toename van Geestkracht, openbaring en wonderen. Het is bijzonder wat ons overkomt en we willen graag aan jou doorgeven wat we ontvangen hebben. In deze korte cursus willen we je trainen, zodat de kracht van de Geest ook op jouw leven toeneemt. We willen je sleutels en adviezen aanreiken, zodat je beter en effectiever leert samenwerken met de Heilige Geest.

HIER: Info en aanmelden

 • Groeien in Geloof

Geloof is een enorm belangrijk thema wanneer je in God gelooft. Zekerheid of twijfel over je behoud, leven vanuit vaste zekerheid of onrust en geloof dat bergen verzet. In deze Groeicursus nemen we je mee naar 3 stappen in geloof: Geloofszekerheid, Geloofsvertrouwen en Geloofskracht.  Een unieke geloofsreis die elke gelovige mag maken.

HIER: Info en aanmelden

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • Partners

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven