Royal Sailing 2018

Een inspirerende zeilreis in Griekenland

In een adembenemende omgeving maak je een prachtige zeiltocht over de Ionische Zee in Griekenland. Onderweg is er ruim tijd voor gesprekken, reflectie en het delen van levenslessen. Sprekers nemen je mee in het verhaal dat God in je leven wil schrijven: praktische, uitdagende lessen over het volgen van Jezus.

De afgelopen jaren nodigde Elco Diepeveen, bestuurslid bij Royal Mission, elk jaar een paar vrienden uit voor een onvergetelijke zeiltocht langs prachtige eilanden in Griekenland. Ze genoten van het zeilen, de pittoreske Griekse haventjes en goede gesprekken. Door een toenemende vraag van mannen om ook mee te kunnen gaan, hebben we deze reis uitgebreid naar een nieuw concept: Royal Sailing. Een 5-daags (men only*) zeilevenement in Griekenland van 25 tot en met 29 september 2018.

Prachtig programma

We nodigen je uit voor deze inspirerende reis om zelf te groeien én geraakt te worden door visie op Gods koninkrijk. Tijdens de reis krijg je inspiratie van Wim Hoddenbagh (spreker), Gerald Troost en Elco Diepeveen. Zij nemen je mee langs Bijbelse voorbeelden over identiteit, leven en passie. Na deze reis ben je verfrist, bemoedigd en uitgedaagd.

Wat kun je verwachten?

Een 5-daagse zeilreis op de Ionische zee in Griekenland. We varen met 8-persoons boten onder leiding van ervaren zeilers. De boten beschikken over vier 2-persoons hutten en hebben een keukentje, toilet en buitendouche aan boord. Naast het zeilen is er ook ruimte om te snorkelen in prachtige baaien die we onderweg tegenkomen. Je hebt geen zeilervaring nodig voor deze reis.

In de ochtend beginnen we met een dagelijkse briefing over de koers, wind en bestemming. Daarbij geeft Wim, Gerald of Elco een opening van de dag, waar we op de boot in eigen groep verder over doorpraten. Middenin de prachtige natuur van Griekenland hebben we korte, aanstekelijke bijbelstudies, inspiratie- en gebedsmomenten. Elke avond leggen we aan op een ander eiland waar we gezellig eten met de hele groep. Er is volop tijd voor ontspanning, verwerking van de dag en ontmoeting met elkaar.

In het kort:

 • Zeiltocht langs prachtige eilanden in de Ionische zee
 • Lessen over het volgen van Jezus in je eigen leven
 • Vriendschap en ontmoeting, wandelen, zwemmen en snorkelen
 • Onder leiding van ervaren (Ionische) zeezeilers
 • Maximaal 8 mannen per boot

Praktische info

De start van deze reis is vanuit de haven van Palairos op 25 september. We verwachten alle deelnemers aan boord tussen 16.00 en 19.00 uur. Je kunt op 3 manieren in Palairos komen:

 1. Via de luchthaven Preveza, dit is de dichtstbijzijnde luchthaven. Tickets zijn wat duurder via deze luchthaven. Vanaf hier kan je een taxi nemen naar Palairos (+/- 30 minuten rijden).
 2. Via de luchthaven Athene. Tickets zijn goedkoper dan Preveza maar houd rekening met reistijd van ongeveer 4 uur vanaf Athene naar Palairos. Regel zelf je vervoer vanaf Athene en combineer met mede reisgenoten om kosten te besparen.
 3. Via de luchthaven Thessaloniki. Deze tickets zijn ook goedkoper dan Preveza maar ook hier geldt een reistijd van 4 uur en regel je eigen vervoer.

Op vrijdagavond meren we weer af in Palairos. Zaterdagmorgen om 09.00 uur verlaten we de boot, hier eindigt het programma. Houd hier rekening mee voor je terugreis.

Kosten en aanmelden

De kosten voor deze reis bedragen € 990,- Dit is inclusief huur van de boten met professionele begeleiding en het programma. Een paar weken voor de start is er een ontmoetingsmiddag in Veenendaal met kennismaking en aanvullende informatie.

De kosten van de reis zijn exclusief de kosten voor je vliegreis, transferkosten, eten en drinken.

Elke groep per boot zorgt voor een eigen pot waarmee je inkopen doet (ontbijt, lunch, drinken) op de eilanden en uit eten gaat in de (relatief goedkope) restaurants. Neem daarom ongeveer € 200,- in contanten mee.

*Deze Royal Sailing is alleen voor mannen. We hebben op dit moment geen vrouwen die dit kunnen faciliteren. Vanwege de dynamiek en de verschillende behoeften van mannen en vrouwen zien we liever geen gemixte groepen.

Aanmelden Royal Sailing

Over ons

 • Trainingsdagen

  Trainingsdagen (avonden)

  Onze maandelijkse GRATIS trainingsdagen in het land

  Lees verder

 • Fulltime school

  Fulltime school

  Een jaar waarin jongeren getraind en gevormd worden

  Lees verder

 • Parttime school

  Parttime school

  Tweejarige training en vorming voor volwassenen

  Lees verder

 • Spreekbeurten

  Spreekbeurten

  Onze passie om mensen te onderwijzen en inspireren

  Lees verder

 • Coaching

  Coaching

  Kerken helpen bij vernieuwing en verandering

 • Events

  Events

  Kinder- en tienerkampen op De Betteld in Zelhem

  Lees verder

 • Business Trip

  Business Trip

  Hoogstaande training in Frankrijk voor ondernemers

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Producten die je helpen om te groeien in geloof

  Lees verder

Naar boven