Royal Mission sprekers

Hier vind je een overzicht van de Royal Mission sprekers. Ben je klaar om een spreker te boeken? Dat kan hier!


Martin Dol
Martin is Coördinator Onderwijs binnen Royal Mission. Hij is een zeer geliefd spreker en een degelijk leraar. Zijn inzichten gecombineerd met wat humor, maken een preek bijzonder en diepgaand.

Thema’s: Relatie met God, Gods Koninkrijk, Levensverandering/heiliging, Geloofszekerheid, Uitstappen in geloof, verder breed georiënteerd qua Bijbelse thema’s.


Robbie van Veen
Robbie is een jonge, vurige spreker  met als motto: 100% Woord & 100% Geest.  Hij is getrouwd met Anne en zij wonen in het centrum van Utrecht. In het dagelijks leven is hij werkzaam als relatiemanager en spreker bij Royal Mission . Zijn grootste passie en verlangen is om iedere gelovige toe te rusten om ‘als Jezus’ (1 Joh. 4:17) te zijn op de plek waar God hem/haar heeft neergezet.

Thema’s: Heilige Geest, Koninkrijk, Kracht & Karakter, Strijd, Identiteit & Autoriteit en Gaven van de Heilige Geest.


Karin Koornstra
Karin is leider van Royal Mission, docent en Life Coach. Zij is een inspirerende vrouw die mensen aanmoedigt om op te staan en te schitteren. Karin leidt de ondernemersreis voor vrouwen, spreekt voor vrouwen, geeft gitaarlessen en is hoofddocent bij de Kinderwerkopleiding. Vanuit haar passie voor gezonde gezinnen, gelukkige huwelijken, stralende vrouwen en kostbare jongeren geeft zij trainingen aan groepen en coaching aan individuen. Wil je een oriënterend gesprek of persoonlijke coaching, neem dan gerust contact op.

Thema’s: Vrouwen inspireren, kinderwerkers trainen, ouders helpen met geloofsopvoeding, persoonlijke coaching.


Ruben Koudstaal
Ruben is een jonge spreker, gelukkig getrouwd met Jolien en trotse vader van een dochter. Hij heeft een passie voor Jezus, jongeren en de kerk. Hij wil mensen aan het denken zetten en vervolgens aansporen om keuzes te maken en achter Jezus aan te gaan. Dit doet hij door middel van een eerlijke en uitdagende boodschap gecombineerd met een stuk kwetsbaarheid en openheid over zijn eigen leven en ervaringen.

Thema’s: Identiteit & Autoriteit, Karakter, Discipelschap, Heilige Geest, Gods Koninkrijk, jeugdthema’s.


Benjamin Koning


Benjamin komt uit Putten, is getrouwd met Myrthe en heeft twee prachtige dochters. Hij is actief als aanbiddingsleider en spreker bij de wonderlijke zondagen en geeft les op onze fulltime school. Het is zijn verlangen dat de gelovigen groter zullen denken over wie God is en groter gaan denken over wat Hij kan. Naast dit alles heeft hij ook een passie voor jongeren en bidt hij graag voor de zieken.

Thema’s: De Kracht van God, Genees de Zieken, Wonderen en Tekenen, Heilige Geest en Aanbidding

 

 

Thijs Veefkind
Thijs is een jonge spreker die enthousiast is om Gods Koninkrijk baan te zien breken in de levens van jong & oud. Hij woont in Ede en heeft een relatie met Loïs. In het seizoen van 2020/2021 heeft hij de fulltimeschool gevolgd in Drachten en is daarna aan de slag gegaan als spreker en eindverantwoordelijke voor PR & communicatie. Zijn grootste verlangen is dat mensen ontdekken wat het betekent om kind te zijn van de allerhoogste God, het hart van de Vader leren kennen en dat er échte vrijheid is in Jezus.

Thema’s: Identiteit, Vaderhart van God, Echtheid & Kwetsbaarheid, Vrijheid, Vernieuwen van denken, (Jong) Leiderschap, Discipelschap & Mental health

 

Martin Koornstra
Martin is een enthousiaste spreker met een enorme passie voor het evangelie van het Koninkrijk van God. Martin is getrouwd met Karin en samen hebben zij twee mooie dochters. In 2009 hebben Martin en Karin, samen met een aantal vrienden, Royal Mission opgericht vanuit een passie voor herleving van de kerk in Nederland.

Vanwege het ontstaan van nieuwe activiteiten en mogelijkheden binnen Royal Mission (bijvoorbeeld de organisatie van maandelijkse conferenties vanaf najaar 2022), is Martin Koornstra vanaf 2023 zeer beperkt beschikbaar als spreker.

 

 

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven