RAW is een uniek evenement met de vetste spelen en ruige adventure. Een weekend vol ontdekking en herkenning. Fun, Faith & Friendship. Laat je helemaal uitdagen in adventure en kom tot rust door een goed gesprek en de kracht van God. We maken ruimte voor 500 tieners en leiders!

In God We Trust

In God we trust staat op elke munt en elk bankbiljet in Amerika. Daar komen de twee werelden bij elkaar. Dien je God of de mammon? Laat je God voor je zorgen of maak je je zorgen? Vertrouw je op de Schepper van hemel en aarde of laat je je gek maken door al je gevoelens van onvrede, onzekerheid en onduidelijkheid.

Wij kiezen ervoor om te vertrouwen op GOD!


Programma

Het programma van RAW is vol van sportieve uitdagingen en unieke games met de teams tegen elkaar of met z’n allen. Daarnaast zijn er diverse meetings vol uitbundige muziek en intieme aanbidding, uitdagend onderwijs en indringende uitnodigingen, aangevuld met supergames en grappige sketches.

Naast het hoofdprogramma is er tijdens RAW 2017 een vette tent ’The Cribb’, waar je kunt relaxen met games en music. Een heerlijke plek om bij te praten met vrienden of gewoon lekker te chillen.

RAW begint dit jaar een dag eerder!
Start opbouw tenten: Vanaf 13:00 uur op vrijdag 26 mei
Start programma deelnemers: Om 15.00 uur op vrijdagmiddag 26 mei
Einde programma: Rond 16.00 uur zondag 28 mei

Leiders starten al op donderdag 25 mei met een lunch

Coen
Nuijten

Wilma
Veen

Martin
Koornstra

Hanne de vries
& Friends

Kamperen

RAW verhuist komend jaar naar De Paasheuvel in Vierhouten. Een prachtig en ruim jongeren- en eventterrein met grote grasvelden, een unieke Zonnehal, sportvelden, een meertje en mooie kampeerplekken. We gaan dus weer heerlijk kamperen met elkaar.

Neem je iglotent mee of regel een bungalowtent met vrienden (geen caravan), dan wordt het één groot en gezellig feest. Natuurlijk slapen meiden en jongens op een apart veld.

De maaltijden worden lekker geregeld, er wordt dit jaar speciaal voor RAW extra sanitair neergezet met warme douches en we zorgen dat de sfeer op het terrein helemaal top is!

Tracks & Teams

Tijdens RAW willen we je laten optrekken met leeftijdgenoten. Daarom worden alle deelnemers ingedeeld in één van de 2 Tracks, afhankelijk van je leeftijd tijdens RAW.

Track Jump: deelnemers van 12 t/m 14 jaar
Track Shine: deelnemers van 15 t/m 17 jaar


We willen je de best mogelijke aandacht geven midden in een vol programma. Daarom word je binnen je Track ingedeeld in een Team met 5 deelnemers + een eigen teamleider. Deze teams worden gebruikt bij sport en spel en bij de groepsgesprekken. De rest van het programma is voor de hele groep.

Je meldt je individueel aan en je kunt eventueel één vriend(in) vermelden waarbij je zeker in het team wilt.

Aanmelden

Hieronder vind je de kosten voor Royal Adventure Weekend en kun je je aanmelden. Als je je aanmeld vóór 1 maart profiteer je van vroegboekkorting. Na 1 maart gaat de prijs met € 10,- omhoog. Op 15 mei sluiten de aanmeldingen.

Afmelden tot 1 maart is kosteloos. Vanaf 2 maart zal € 25,00 in rekening worden gebracht.
Vanaf 1 mei zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.

Voor meer informatie en vragen kun je ons mailen: raw@royalmission.nl

Medewerkers

Als leider/medewerker (18+ jaar) kun je meewerken in één van de volgende teams:

Catering: het cateringteam
Gebed: het gebeds- en voorbedeteam
Sport: het sport- en spelteam
Techniek: het techniekteam (licht, geluid, media)
Hosting: het hostingteam (nachtwacht, EHBO, BHV)
Cleaningteam: de schoonmaak én de hand en spandiensten
Office: het administratieve team (infobalie)
Relaxteam: het verzorgen van het chillprogramma
Teamleider: leidinggeven aan een team van 5 á 6 tieners