Royal Mission: Passie voor de koninklijke kerk

Wie zijn wij?

Royal Mission is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een enthousiaste en veelkleurige beweging met enorme passie voor het prachtige herstelplan van God voor deze wereld. Wij willen het Koninkrijk van God verkondigen én anderen daarin trainen om hetzelfde te doen. Vanuit onze passie voor het koninkrijk van God dromen we van een herleving van de kerk in Nederland, zodat de ‘koninklijke kerk’ ontstaat. We geloven dat Zijn koninkrijk zichtbaar wordt via de kerk. Daarom willen we christenen uit alle kerken en achtergronden toerusten, om te groeien als volgeling van Jezus zodat ze hun plek in de lokale kerk weer innemen. Kortom: Passie voor koninklijke kerk.

Onze droom

We dromen van een herleving in de kerk van Nederland. We verlangen naar een nieuwe focus op geestelijke groei en navolging van Jezus. Daarom zijn we gepassioneerd om meer christenen uit alle kerken en achtergronden te zien groeien door kennis over het Koninkrijk en de kracht van de Heilige Geest. Zodat door jong en oud de kerk in Nederland tot volle bloei komt en ons land Gods liefde gaat ervaren. We nodigen je uit om mee te gaan in dit koninklijke avontuur.

Royal Mission: passie voor de koninklijke kerk

Onze passie voor de koninklijke kerk 

Onze passie om te verkondigen wordt zichtbaar via laagdrempelige inspiratie events door het hele land.  Bijvoorbeeld via onze spreekbeurten, jongerenevents of wonderlijke zondagen.
Onze passie om te ‘trainen’ wordt zichtbaar via ons onderwijs. Zoals op onze fulltime en parttime bijbelschool, School voor leiders en Kinder- en Jeugwerkopleidingen. Maar ook onze groeicursussen van 3 avonden en divers boeken en uitgaven.
Daarnaast wordt onze passie voor de kerk zichtbaar in de verschillende kerkopbouw trajecten die we de lokale kerk aanbieden, zoals onze kerkleiders training en de detachering van jeugdwerkers in o.a. de PKN.

Ontstaan

Royal Mission is in mei 2009 door Martin en Karin Koornstra en een stel vrienden gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een veelkleurige beweging met een enorme passie voor het prachtige herstelplan van God. We zijn gegrepen door de opdracht die Jezus aan zijn discipelen geeft in Matteüs 10:7-8.

‘Ga op weg en verkondig: “Het koninkrijk van de hemel is nabij.” Genees zieken, wek doden op, maak mensen die aan huidvraat lijden rein en drijf demonen uit. Om niet hebben jullie ontvangen, om niet moeten jullie geven!’

Wil je een gevoel krijgen bij onze beweging en het ontstaan daarvan check dan deze video

 Royal Mission: Passie voor koninklijke kerk

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • Partners

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven