Online Groeicursussen

We bieden GRATIS ONLINE groeicursussen aan, verdiepende minicursussen die enorm bijdragen aan geestelijke groei. In het afgelopen jaar hebben bijna 10.000 deelnemers meegedaan aan de online groeicursussen, waardoor mensen enorme doorbraken ervaren en groeistappen gemaakt hebben.

Vanaf september 2021 bieden we een aantal groeicursussen onbeperkt aan, zodat je deze geheel op je eigen tijd en wijze kunt volgen. Zo wordt het bijvoorbeeld ook mogelijk om met je bijbelstudiegroep een groeicursus te volgen.

Naast de onbeperkt beschikbare online groeicursussen, worden op 4 momenten in het jaar ook nieuwe en/of fysieke groeicursussen aangeboden. Voor januari 2022 staat de nieuwe groeicursus ‘Groeien in Volledige Overgave‘ gepland.

De onbeperkt beschikbare online groeicursussen zijn:

Groeien in…

Discipelschap

Het onderwerp discipelschap of navolging van Jezus zou elke christen bezig moeten houden. De grote opdracht van Jezus gaat over discipelen maken en dus ook over zelf discipel zijn. Toch hebben veel christenen en jammer genoeg ook veel kerken geen idee hoe dit zou moeten. Het lijkt er zelfs op dat we vooral veel ’geestelijke consumenten’ voortbrengen in plaats van ’geestelijke producenten’. Gelukkig is er iets gaande en ontwaakt er in de volle breedte van de kerk honger naar geestelijke groei en vermenigvuldiging.

Meer informatie

Gaven van de Geest

’Er is een verschil in genadegaven, maar het is dezelfde Geest; en er is verschil in opdrachten, maar het is dezelfde Heer; er is verschil in werkingen, maar het is dezelfde God, Die alles in allen werkt.’ (1 Kor. 12:4-6) Tongentaal en vertolking, profetie, onderscheiden van geesten, wijsheid, woorden van kennis, werkingen van krachten, genezingen… Je zou de gaven van de Geest ook wel de schatkist van de kerk kunnen noemen. Vol met prachtige geschenken om mensenlevens mee te zegenen en Gods Koninkrijk te bouwen op aarde.

Meer informatie

Geestkracht

‘De Geest van de Heer rust op Mij, want Hij heeft Mij gezalfd’, waren de eerste woorden die Jezus uitsprak in de synagoge bij de start van zijn toespraak. Vanaf dat moment begon Hij aan een krachtige bediening op aarde. Wij willen je helpen om de kracht van de Geest op je leven te zien toenemen.

Meer informatie

Geloof in je gezin

Er bestaat voor je gezin geen groter avontuur dan om samen te leren Gods stem te verstaan. God verlangt ernaar om jou en je kinderen te laten zien wie Hij echt is en hoe Hij wil helpen bij de vragen van elke dag.

De opvoeding, en zeker de geloofsopvoeding, gaat niet vanzelf. Het vereist allereerst een bewuste keuze van jou als ouder om daarin te investeren. In deze cursus willen we jou heel praktisch met leuke praktijkoefeningen en handvatten op weg helpen met deze prachtige en  zo belangrijke uitdaging: Groeien in Geloof in je Gezin!

Meer informatie

Identiteit in Christus

Jouw identiteit in Christus is onverwoestbaar. Jij bent onvoorwaardelijk geliefd en volkomen aanvaard. Dat is de waarheid. In deze groeicursus nemen Arie de Rover en Robbie van Veen jou vanuit Gods Woord en eigen ervaringen (zoals een burn-out) mee in deze zoektocht. Samen op ontdekkingstocht naar de alles overtreffende rijkdom van genade die God jou heeft bewezen en blijvend wil bewijzen in Christus Jezus (Efeze 2:7). Want Zijn genade is meer dan genoeg (2 Korinthe 12:9).

Meer informatie

Koninklijk denken

Twaalf jaar geleden opende God onze ogen voor de draagwijdte van zijn Koninkrijk en de glorie van zijn heerschappij. Deze ontdekkingstoch resulteerde in het eerste boek ‘Leef Koninklijk’ van Martin Koornstra. Ons denken heeft niet stilgestaan. Door de jaren heen heeft God onze ogen nog meer geopend voor de schoonheid en de impact van zijn Koninkrijk. Het werd hoog tijd voor een nieuw boek over het Koninkrijk van God en dat is ‘Groeien in Koninklijk denken’ geworden. Aan de hand van dit boek, neemt Martin je in 3 lessen mee op ontdekkingstocht.

Meer informatie

Koninklijk leiderschap

Leiderschap is invloed. Hoe groeit die invloed op een gezonde manier en hoe zet je die invloed op de juiste manier in, zodat anderen tot hun recht komen? Koninklijk leiderschap! We willen je in 3 online lessen een introductie geven op leiderschap en iets laten proeven van de dynamiek en groei onze School voor Leiders en onze nieuwe School voor Jonge Leiders.

Meer informatie

Leven van aanbidding

Matt Redman, een bekende aanbiddingsleider, heeft het lied geschreven “Hart van aanbidding.” Ik geef U meer dan een lied is één van de zinnen uit dit lied. In deze nieuwe groeicursus willen we je inspireren en laten zien wát dat meer is. Hoe je een leven in aanbidding kunt leiden want God zoekt geen aanbidding, maar echte aanbidders die samen met Hem zijn liefde uitdelen en herstel mogen brengen.

Meer informatie

Profetie

In deze groeicursus nemen we je mee in onze avonturen waarin Gods leiding en sturing duidelijk ervaren hebben, geven we onderwijs over hoe God spreekt en gaan we samen oefenen in het horen van de stem van de herder. We gaan je ‘schaapsoren’ leren luisteren en je mond leren spreken namens God.

Meer informatie

Winnen voor de Koning

Heb je het weleens moeilijk? Loop je soms tegen reusachtige problemen aan? Dan willen wij jou helpen met zeven koninklijke lessen, die je uit de beroemde veldslag tussen David en Goliath kunt trekken. Jij kunt je reuzen namelijk verslaan. Door de inhoud van dit boek zijn lezers bevrijd van angsten, verslavingen en afwijzing. Nu is er opnieuw de online cursus!

Meer informatie

Wonderen van genezing

Jezus benoemde in zijn laatste woorden dat wonderen van genezing een kenmerk is van gelovigen. ‘Degenen die tot geloof zijn gekomen, zullen herkenbaar zijn aan de volgende tekenen: … en ze zullen zieken weer gezond maken door hun de handen op te leggen.’ (Marcus 16:17-18). Het is een spannende, uitdagende en vaak confronterende belofte. Wij willen je helpen om hierin te groeien, zonder voorbij te gaan aan het lijden en de wonderen niet niet gebeuren.

Meer informatie

 

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • Partners

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven