Nieuwjaarstekst Drive-in

Voorlopig uitgesteld…

We willen onze Royal Family heel graag ontmoeten én bemoedigen. Samen de goedheid van God vieren en jou persoonlijk zegenen. Vanwege de huidige lockdown moeten we dit unieke event (opnieuw) uitstellen. Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer we deze drive-in wel mogen organiseren. Maar uitstel is GEEN afstel. Zodra het kan, willen we jullie groots ontvangen, ontmoeten en ontzettend zegenen!

Het oorspronkelijke idee was zoals hieronder beschreven. We houden je op de hoogte van de nieuwe ideeën, zodra daar meer duidelijkheid over is. 

Jaarteksten
De afgelopen jaren is de eerste Wonderlijke Zondag van het jaar hét moment waarop we jaarteksten (unieke Bijbelteksten) uitdelen als zegen voor het nieuwe jaar. Elk jaar een overweldigende avond waarin God persoonlijk spreekt. Vanwege de bijzondere omstandigheden hebben we een Nieuwjaarstekst Drive-in bedacht, zodat we je toch kunnen ontmoeten, zegenen én een jaartekst voor 2021 geven. Je leest het goed, het wordt een live event waarin we elkaar ECHT GAAN ONTMOETEN!

Vieren en verwachten
Zodra je ons terrein in Veenendaal op komt rijden met je auto (geen fiets of motor), zal je verwelkomd worden met lekkers en drinken. Een heel team van medewerkers zal klaarstaan om jou te bedienen, waarschijnlijk vanuit een prachtige foodcar. Wanneer je verder doorrijdt, krijgt iedereen die in je auto zit een persoonlijke Bijbeltekst, een zegen tekst voor 2021. We verwachten dat God je gaat bemoedigen!

Vrienden en visie
Op deze dag willen we onze RM-vrienden, die door corona dit jaar nog geen gratis boek hebben gehad, een boek cadeau geven. We zijn zo blij met onze RM-vrienden in de bediening en de support die ze ons geven, dat we je graag willen ontmoeten en eren. We zaaien samen, dan willen we ook samen oogsten. 

Danken en dromen
Deze dag willen we God danken voor de enorme oogst van 2020. Het is zo bijzonder wat God juist in deze tijd gedaan heeft, dus vieren we een oogstfeest. Tegelijk willen we onze dromen en plannen delen voor 2021. God heeft ons al zoveel laten zien, dat we staan te popelen om je mee te nemen wat de hemel klaar heeft liggen voor ons als Royal Family en voor de kerk van Nederland en daarbuiten. 

Persoonlijke zegen
We laten je niet gaan zonder een persoonlijke zegen. Terwijl er continu aanbidding klinkt, zal een flink team van bidders en mensen die profeteren bij elke auto langsgaan om je persoonlijk (corona-proof) te zegenen. Zo kun je bemoedigd en gezegend het nieuwe jaar in. 

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • Partners

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven