Groei-conferentie: Profetisch leven

Wave after Wave!

Sinds een aantal jaren ervaren we dat God tot ons spreekt via het beeld van golven, die ons en ons land willen overspoelen. Golf na golf wordt hemelse zegen zichtbaar. We zien de hemelse golven als we terugkijken en we willen onder leiding van Gods Geest ook vooruitkijken. Samen ontdekken wat God ons wil toevertrouwen en hoe de kerk in Nederland (weer) tot bloei mag komen. We nodigen jou persoonlijk uit om hierbij te zijn. 

Unieke tijd
We vinden het een voorrecht om jou (evt. met je partner) op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart te verwelkomen als deelnemer aan deze bijzondere tijd van aanbidding, openbaring en bediening. We geloven dat God goede plannen heeft voor Nederland, voor de kerk en voor jou persoonlijk. We vertrouwen erop dat we geleid door de Geest van God mogen zien wat God wil gaan doen in ons en door ons heen. Zoals verteld wordt over de stam Issaschar in 1 Kronieken 12:32 ‘Die inzicht hadden in de tijden om te weten wat Israël moest doen.’ Wij willen deze tijd gebruiken om van God te horen, zodat we weten wat we mogen doen. 

Sprekers en aanbiddingsleiders
Zoran Spasovski is voorganger/overziener van de Christian Centre 490 gemeentes in Macedonië. Hij is getrouwd met Rebecca en ze hebben 4 kinderen. Zoran heeft een zeer sterke profetische bediening en bijzondere inzichten over de genade. Hij is al meerdere keren in Nederland geweest, waaronder een bezoek aan ons team in Veenendaal. Die ontmoeting was door God geregisseerd en de start van een uitzonderlijke verbondenheid in koninkrijk van God. Zoran wordt bij alle kerken en bedieningen waar hij komt met enthousiasme ontvangen. 

 

Esther Vorsterman Van Oijen is een profetisch spreekster, presentatrice, trainer en schrijfster. Esther  is getrouwd met Eduard, afkomstig uit de bekende Burning Candles gospel familie. Samen zijn ze gezegend met drie prachtige kinderen en woonachtig in het hart van Nederland. Net als haar grote voorbeeld koningin Esther uit de Bijbel gelooft ze dat ieder mens geboren is voor een tijd als deze. Jij bent geroepen om verschil te maken. De tijd van zwijgen is voorbij, jouw stem doet ertoe en telt. Met haar opbouwende boodschap moedigt ze aan om op te gaan staan, de koninklijke identiteit te omarmen en te gaan doen waarvoor je werkelijk bestemd bent; regeren! Deze erfenis en dit koninklijke DNA wil ze ook doorgeven aan de nieuwe generatie.

Robbie van Veen is getrouwd met Anne en wonen in hartje Utrecht. Sinds 2 jaar is hij werkzaam bij Royal Mission als spreker, leraar en verbinder. Zijn bediening wordt gekenmerkt door zijn liefde voor de kerk, zijn bediening als leraar en zijn krachtige profetisch zalving. Zijn favoriete uitspreek is: ‘100% Woord & 100% Geest’. Zijn grootste passie en verlangen is om iedere gelovige toe te rusten om ‘als Jezus’ (1 Joh. 4:17) te zijn op de plek waar God hem/haar heeft neergezet. Robbie is een geliefd spreker, bezig aan zijn eerste boek en een vriend voor veel leiders in het land. 

 

Martin Koornstra is getrouwd met Karin en samen hebben ze 2 dochters. Ruim 13 jaar geleden zijn ze Royal Mission gestart met een passie voor het koninkrijk van God en een visie voor herleving in de volle breedte van de kerk. Ondertussen is Martin uitgegroeid tot een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. Daarnaast is hij een goede schrijver, een inspirerende trainer en een leider voor leiders. Martin zijn hart brandt voor de kracht van God en de geestelijke volwassenheid van christenen. 

 

Theo van Laar is een prachtige aanbiddingsleider. Hij is getrouwd met Ina en de vader van 3 kinderen. Zijn passie voor de aanwezigheid van God, voor oprechte aanbidding en voor Gods
leiding in je leven zijn een kenmerk van zijn bediening. Wie Theo kent, weet dat hij de glorie van God met zich meedraagt. De afgelopen jaren heeft Theo via onze opleidingen honderden mensen naar een plek van rust en intimiteit met God mogen brengen. We geloven dat God ook in deze twee dagen tastbaar aanwezig zal zijn in en door middel van de aanbidding.

 

Benjamin Koning is een vurige en enthousiaste aanbidder. Hij is getrouwd met Myrthe en ze hebben 2 dochters. Zijn muziek zet mensen vrij en draagt altijd het geluid van overwinning met zich mee. Benjamin heeft een brandend verlangen voor de kracht van God in en tijdens aanbidding. Openbaring en genezing gaan stromen tijdens de liederen die gezongen worden. Hij is al jaren dé aanbiddingsleider tijdens de Wonderlijke Zondagen in Veenendaal en in het land. 

 

 

Datum en locatie
We ontvangen je op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart vanaf 10:00 uur met koffie en thee in onze gloednieuwe Malieveldzaal, bij ons kantoor De Schutterij 10 in Veenendaal. Tijdens deze 2 dagen zorgen wij voor thee, koffie, fris en een uitgebreide lunch. Diner mag je zelf regelen. In de omgeving van de zaal zijn verschillende mogelijkheden zoals McDonalds, De Beren, Burger King en van der Valk. 

Programma voor beide dagen
10:00 uur Welkom
10:30 uur Samenkomst 1
12:30 uur Lunch
13:30 uur Samenkomst 2
15:00 uur Pauze
15:30 uur Activatie
17:00 uur Diner (zelf regelen)
19:00 uur Samenkomst 3
21:30 uur Einde

Verwachting
Het team van Royal Mission is volop bezig met de voorbereidingen. Bid je mee dat God ons buitengewoon zegent en duidelijke bemoedigingen en openbaringen geeft over Zijn plannen met ons, zijn kerk en ons land. We zien er enorm naar uit om deze 2 dagen samen met jou apart te zetten. Bereid je voor in gebed en kom met verwachting.

Vragen
We kijken er naar uit om je te gaan ontmoeten en samen een hemelse tijd te beleven in Gods aanwezigheid. Mocht je vooraf nog vragen hebben, mail ons dan gerust via groeiconferentie@royalmission.nl

Aanmelden
Aanmelden mag en kan alleen als je hiervoor een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen in de mail. 
HIER kun je gratis aanmelden

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven