Groei-conferentie: Profetisch leven

Profetisch leven: Een hemelse blik op aardse dingen!

De bouw van onze nieuwe zaal is in volle gang. We geloven dat God ons deze plek o.a. geeft om vanaf september 2022 geregeld kleinschalige conferenties te houden. Als voorbode voor dit nieuwe seizoen bieden we 250 genodigden en 50 eigen teamleden, een Gideonsbende van precies 300, de mogelijkheid om deel te nemen aan een unieke profetische conferentie. God nodigt dit prachtige leger uit om een hemelse tijd van doorbraak mee te maken. 

Unieke tijd
We vinden het een voorrecht om jou (evt. met je partner) op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart te verwelkomen als deelnemer aan deze bijzondere tijd van aanbidding, openbaring en bediening. We geloven dat God goede plannen heeft voor Nederland en dat we in een tijd leven waarin we geleid door de Geest van God mogen zien wat God wil gaan doen door ons heen. Zoals Amos 3:7-8 zegt: ‘Zo doet God, de HEER, niets zonder dat hij zijn plan heeft onthuld aan zijn dienaren, de profeten. Een leeuw heeft gebruld – wie zou er niet vrezen? God, de HEER, heeft gesproken – wie zou er niet profeteren?’ 

Sprekers en aanbiddingsleiders
Zoran Spasovski is voorganger/overziener van de Christian Centre 490 gemeentes in Macedonië. Hij is getrouwd met Rebecca en ze hebben 4 kinderen. Zoran heeft een zeer sterke profetische bediening en bijzondere inzichten over de genade. Hij is al meerdere keren in Nederland geweest, waaronder een bezoek aan ons team in Veenendaal. Die ontmoeting was door God geregisseerd en de start van een uitzonderlijke verbondenheid in koninkrijk van God. Zoran wordt bij alle kerken en bedieningen waar hij komt met enthousiasme ontvangen. 

Astrid Feddes is getrouwd met Jaap en samen hebben ze twee dochters en een zoon. Ze woonden in Zweden, China en Canada en momenteel in Maastricht, Nederland. Astrid is medeoprichter van Credo Ministries, een stichting die zich ontfermt over dakloze jongeren. Sinds november 2015 richtte ze Destined to Reign op om vrouwen te inspireren en te motiveren om ware volgelingen van Jezus Christus te worden en te leven naar het volledige potentieel waar God hen om vraagt. Daarnaast traint ze samen met haar man studenten, leidersteams en kerken in binnen en buitenland in discipelschap en leven in vrijheid. 

Martin Dol is getrouwd met Annemarije, samen hebben ze 3 kinderen en ze wonen in Drachten. Al vanaf de start fulltime is hij betrokken bij de bediening van Royal Mission, vooral binnen onze Fulltime School. Hij is een geweldige leraar en geeft als hoofd onderwijs vorm aan al onze scholen en opleidingen. Martin is ook een geliefd spreker, een goede schrijver en waardevolle begeleider van kerken. Zijn passie voor Gods woord, intimiteit met God en de roeping op je leven zijn krachtig en aanstekelijk. 

Martin Koornstra is getrouwd met Karin en samen hebben ze 2 dochters. Ruim 12 jaar geleden zijn ze Royal Mission gestart met een passie voor het koninkrijk van God en een visie voor herleving in de volle breedte van de kerk. Ondertussen is Martin uitgegroeid tot een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. Daarnaast is hij een goede schrijver, een inspirerende trainer en een leider voor leiders. Martin zijn hart brandt voor de kracht van God en de geestelijke volwassenheid van christenen. 

Theo van Laar is een prachtige aanbiddingsleider. Hij is getrouwd met Ina en de vader van 3 kinderen. Zijn passie voor de aanwezigheid van God, voor oprechte aanbidding en voor Gods leiding in je leven zijn een kenmerk van zijn bediening. Wie Theo kent, weet dat hij de glorie van God met zich meedraagt. De afgelopen jaren heeft Theo via onze opleidingen honderden mensen naar een plek van rust en intimiteit met God mogen brengen. We geloven dat God ook in deze twee dagen tastbaar aanwezig zal zijn in en door middel van de aanbidding.

Benjamin Koning is een vurige en enthousiaste aanbidder. Hij is getrouwd met Myrthe en ze hebben 2 dochters. Zijn muziek zet mensen vrij en draagt altijd het geluid van overwinning met zich mee. Benjamin heeft een brandend verlangen voor de kracht van God in en tijdens aanbidding. Openbaring en genezing gaan stromen tijdens de liederen die gezongen worden. Hij is al jaren dé aanbiddingsleider tijdens de Wonderlijke Zondagen in Veenendaal en in het land. 

Datum en locatie
We ontvangen je op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart vanaf 9:30 uur met koffie en thee in het gebouw van Rafael Amersfoort, Kosmonaut 2 in Amersfoort. Tijdens deze 2 dagen zorgen wij voor thee, koffie, fris en een uitgebreide lunch. Diner mag je zelf regelen. In de omgeving van de zaal zijn verschillende mogelijkheden zoals McDonalds en van der Valk. 

Programma voor beide dagen
09:30 uur Welkom
10:00 uur Samenkomst 1
12:30 uur Lunch
14:00 uur Samenkomst 2
15:30 uur Pauze
16:00 uur Samenkomst 3
17:30 uur Diner (zelf regelen)
19:30 uur Samenkomst 4
22:00 uur Einde

Verwachting
Het team van Royal Mission is druk bezig met de voorbereidingen. Bid je mee dat God ons buitengewoon zegent en duidelijke openbaringen geeft over Zijn plannen met zijn kerk en ons land. We zien er enorm naar uit om deze 2 dagen samen met jou apart te zetten. Bereid je voor in gebed en kom met verwachting.

Vragen
We zien er enorm naar uit om je te gaan ontmoeten en samen een hemelse tijd te beleven in Gods aanwezigheid. Mocht je vooraf nog vragen hebben, mail ons dan gerust via groeiconferentie@royalmission.nl

Aanmelden
Aanmelden mag en kan alleen als je hiervoor een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen in de mail. 
HIER kun je gratis aanmelden

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven