Royal Mission sprekers

Hier vind je een overzicht van de Royal Mission sprekers. Ben je klaar om een spreker te boeken? Dat kan hier!


Martin Dol

Martin is Hoofd Onderwijs binnen Royal Mission. Hij is getrouwd met Annemarije en samen hebben ze drie kinderen. Martin is een zeer geliefd spreker en een degelijk leraar. Zijn inzichten gecombineerd met wat humor, maken een preek bijzonder en diepgaand.

Thema’s: Relatie met God, Gods Koninkrijk, Levensverandering/heiliging, Geloofszekerheid, Uitstappen in geloof, verder breed georiënteerd qua Bijbelse thema’s

 

 

Robbie van Veen – van Tricht

Robbie is getrouwd met Anne, samen wonen zij in hartje Utrecht. Sinds ruim 2 jaar is hij werkzaam bij Royal Mission als spreker, leraar en verbinder. Zijn bediening wordt gekenmerkt door zijn liefde voor de kerk, zijn bediening als leraar en zijn krachtige profetisch zalving. Zijn lijfspreuk is: ‘100% Woord & 100% Geest’. Robbie is een geliefd spreker, bezig aan zijn eerste boek en een vriend voor veel leiders in het land.

Thema’s: Identiteit, Gods Koninkrijk, Liefde voor de Kerk, Leven met de Heilige Geest, Geest, ziel & lichaam, Profetische gaven en Discipelschap.


Karin Koornstra

Karin is een inspirerende vrouw die mensen aanmoedigt om op te staan en impact te hebben. Ze is getrouwd met Martin en samen hebben ze 2 prachtige dochters.
In 2009 hebben Martin en Karin, samen met een aantal vrienden, Royal Mission opgericht vanuit een passie voor herleving van de kerk in Nederland.

Karin is docent, schrijfster en Life Coach. Vanuit haar passie voor gezonde gezinnen, gelukkige huwelijken, stralende vrouwen en kostbare jongeren spreekt zij voor groepen en geeft coaching aan individuen. Wil je een oriënterend gesprek, een spreekbeurt of persoonlijke coaching, neem dan gerust contact op.

Thema’s: Vrouwen inspireren, kinderwerkers trainen, ouders helpen met geloofsopvoeding, persoonlijke coaching.

 


Ruben Koudstaal
Ruben is een jonge spreker, gelukkig getrouwd met Jolien en trotse vader van een dochter. Hij heeft een passie voor Jezus, jongeren en de kerk. Hij wil mensen aan het denken zetten en vervolgens aansporen om keuzes te maken en achter Jezus aan te gaan. Dit doet hij door middel van een eerlijke en uitdagende boodschap gecombineerd met een stuk kwetsbaarheid en openheid over zijn eigen leven en ervaringen.

Thema’s: Identiteit & Autoriteit, Karakter, Discipelschap, Heilige Geest, Gods Koninkrijk, Leiderschap en jeugdthema’s.


Benjamin Koning


Benjamin komt uit Putten, is getrouwd met Myrthe en heeft twee prachtige dochters. Hij is actief als aanbiddingsleider en spreker bij de wonderlijke zondagen en geeft les op onze fulltime school. Het is zijn verlangen dat de gelovigen groter zullen denken over wie God is en groter gaan denken over wat Hij kan. Naast dit alles heeft hij ook een passie voor jongeren en bidt hij graag voor de zieken.

Thema’s: De Kracht van God, Genees de Zieken, Wonderen en Tekenen, Heilige Geest en Aanbidding.

 

 

Thijs Veefkind
Thijs is een jonge spreker die enthousiast is om Gods Koninkrijk baan te zien breken in de levens van jong & oud. Hij woont in Ede en is verloofd met Loïs. In het seizoen van 2020/2021 heeft hij de fulltimeschool gevolgd in Drachten en is daarna aan de slag gegaan als spreker en eindverantwoordelijke voor PR & communicatie. Zijn grootste verlangen is dat mensen ontdekken wat het betekent om kind te zijn van de allerhoogste God, het hart van de Vader leren kennen en dat er échte vrijheid is in Jezus.

Thema’s: Identiteit, Vaderhart van God, Discipelschap, Echtheid & Kwetsbaarheid, Vrijheid, en (Jong) Leiderschap.

 

 

Ina van Laar

Ina is getrouwd met Theo en trots op haar gezin. Zij is al jaren betrokken als vrijwilliger bij Royal Mission en auteur van het boek ‘Waardevol’. In dit boek deelt Ina haar leven met jou. Zij laat zien dat God in de gewone situaties van het leven, bovennatuurlijk werkzaam wil zijn. Vanuit deze levenservaring geeft Ina onderwijs en training aan groepen. Zij zal je inspireren en aanmoedigen hoe je in de kwetsbaarheid van het leven weerbaar en krachtig kan zijn.

Thema’s: Gods stem verstaan, leren profeteren, krachtig bidden voor je gezin, leven vanuit het ideaal dat je waardevol bent, ontdek de roeping op je leven.

 

 

Martin Koornstra
Martin is een enthousiaste spreker met een enorme passie voor het evangelie van het Koninkrijk van God. Martin is getrouwd met Karin en samen hebben zij twee mooie dochters. In 2009 hebben Martin en Karin, samen met een aantal vrienden, Royal Mission opgericht vanuit een passie voor herleving van de kerk in Nederland.

Thema’s: Koninkrijk & kerk, Kracht & Karakter, Heilige Geest, Verandering van denken, Gaven van de Heilige Geest en Genezing.

Vanwege de groei van Royal Mission is Martin Koornstra zeer beperkt beschikbaar als spreker voor strategische en unieke events, conferenties en samenkomsten. Uitnodigingen gaan via ons kantoor.

 

 

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven