PUFCURSUS

De laatste blog voor de zomervakantie… Ik zegen je met rust, bezinning en vreugde! Hierbij niet alleen mijn toestemming maar ook die van onze gulle Papa in de hemel:

Prediker 9:7 Dus eet je brood met vreugde, drink met een vrolijk hart je wijn. God ziet alles wat je doet allang met welbehagen aan. 8 Draag altijd vrolijke kleren, kies een feestelijke geur. 9 Geniet van het leven met de vrouw die je bemint. Geniet op alle dagen van je leven, die God je heeft gegeven. Het bestaan is leeg en vluchtig en je zwoegt en zwoegt onder de zon, dus geniet op elke dag. Het is het loon dat God je heeft gegeven.

Voorbereiden voor het onbekende

Anne en ik hebben onze vakantie helaas al achter de rug. We gingen dit jaar vervroegd naar Zuid-Frankrijk met een hele goede reden, namelijk: de komst van ons eerste kindje in augustus! Wij kijken er énorm naar uit. Ik kan niet wachten om mijn ventje te ontmoeten. Wanneer je dit leest duurt dit voor ons nog maar 6 weken. Hoogste tijd dus voor een bevallingscursus, of zoals ik het noem: een pufcursus. En dit heb ik geweten… Vorige week zaterdag ben ik klaargestoomd om Anne te helpen tijdens en na de bevalling. Van een massage tot en met een ademhalings- & meditatieoefening. Lieve Anne, als je dit leest, ik ben er klaar voor! Tegelijkertijd… Kan je, je hier überhaupt wel op voorbereiden? Hetgeen waar wij ons op voorbereiden is zo groot, zo uniek en zo ingrijpend dat wij eigenlijk geen idee hebben. We moeten meebewegen met wat er gaat komen, maar weten één ding: ons kindje gaat geboren worden.

School voor Kerkherleving

Ook bij Royal Mission zitten wij in een voorbereiding op een geboorte. En mèn, wat kost dit een gepuf, een lange adem en elkaar masseren om te volharden in wijsheid, geloof en vertrouwen. Wij voelen aan alles dat de School voor Kerkherleving een grote, unieke en ingrijpende plek gaat krijgen in onze bediening. We voelen Gods roeping en de gunst van het lichaam van Christus. We bereiden ons met alles voor op wat wij kunnen en tegelijkertijd hebben wij geen idee. Samen met de Heilige Geest en de bestaande kerkleiders en kerkpioniers gaan wij op ontdekkingstocht. In deze zoektocht staan twee vragen centraal: 1. Hoe heeft Jezus de Ekklesia bedoeld? 2. Wat is de primaire rol van een leider van de Ekklesia? Wij pretenderen hierbij niet dat wij de antwoorden hebben op deze vragen. Wij verlangen ernaar de Kerk te dienen met de gebieden waarop wij openbaring hebben ontvangen: koninkrijk, leiderschap, discipelschap en dat alles in de kracht en leiding van de Heilige Geest. In deze opleiding komt voor ons alles samen. We ervaren een enorme liefde voor Koninkrijk & Ekklesia en verlangen ernaar dat de Kerk herleeft. Met andere woorden: dat de Kerk weer haar plaatst inneemt in de maatschappij.

Ga je mee op reis?

Ben jij een kerkleider en voel je de pijn van de status quo? Ben jij een pionier met een hart voor de Kerk zoals Jezus haar bedoeld heeft? Ga dan met ons mee op reis, op ontdekkingstocht naar de schoonheid van de Bruid van Christus: School voor kerkherleving – Royal Mission  

Zou je deze zomer met ons mee willen bidden voor de huidige kerkleiders die verlangen naar meer en voor de pioniers die een hart hebben voor de Kerk? Bid dat God ze als het ware wakker maakt en leidt naar onze nieuwe opleiding. Daarnaast wil ik je uitdagen om komende zomer na te denken en te reflecteren op jouw eigen rol in de grote opdracht. Zoals Martin altijd zo mooi zegt: Jezus bouwt zijn Kerk, wij maken discipelen. En terwijl jij hierop reflecteert vergeet dan niet te mediteren op de Bijbeltekst aan het begin van deze blog. Om vervolgens deze tekst uit te leven in de praktijk; leef & geniet van de zomer!  

Over Robbie van Veen

Getrouwd met Anne, woonachtig in Utrecht, vurig spreker en vol passie voor het koninkrijk van God.

7 reacties

 1. Robbie en Anne

  Vanharte gefeliciteerd met jullie eertse zoontje

  Succes met de pufcurus ik heb er 12 uur weieen gehad met me eerste kind het was pittig .
  Maar mogen jullie nu lekker van de foto’s genieten met het mooie weer veel plezier met het pufcurus
  Ge niet van tijd straks zware nachten hoop ik niet natuurlijk. 🙏🙏🪷🪷God zegent jullie laatste 6 weken 🙏🙏🙏we missen de livestream jammer dat er niet in denhaagd iets is van jullie kerk .

  Gr.riem elia

 2. Beste robbie en Anne.

  Wij wensen jullie het allerbeste met de komst van jullie zoontje waar jullie al zolang na al die jaren van wachten de Heer heeft jullie daar nu mee gezegend.
  Zijn heel trots voor jullie

  • Beste Robbie en Anne

   Een zoon is Fantastisch.
   Maar welke Naam die kleine spruit.
   De samen.met zijn Mams en Paps.
   De Heer zal helpen dienen
   Gods zegen

 3. Succes met puffen samen 🙂 ik bid mee en bouw mee aan Gods Koninkrijk zegen allen van Royal Mission!!! Ga dr voor!! Veel energie, kracht, wijsheid en blijdschap toegewenst!!

 4. Kennen jullie het boekje van Jackie Mize? Supernatural Childbirth, over het pijnloos bevallen op basis van de beloften van God. Er zijn vele getuigenissen, niet alleen in dit boek!

 5. Hoi Robbie en Anne wat geweldig leuk om te lezen dat jullie je eerste kindje verwachten! We wensen jullie heel veel geluk, vreugde en zegen met elkaar. En bidden om een voorspoedige bevalling. Geniet van deze prachtige tijd!
  Hartelijke groet van Jaap-Jan en Coby Bos

 6. Hoera !! Wonder van nieuw leven. Wat bijzonder. Nog even en dan ontmoeten jullie de kleine grote schat. Gods schat. Zijn kind. Vanaf het prille begin. GOD IS GOED ! Laat Uw nieuee LEVEN ook door en vanuit Uw kerk stromen Jezus. Kom Heilige Geest. In alle denominaties. Door ALLE leiders en leden. Tot UW eer en redding van velen. Lieve groetjes, mooie bevalling en Gods zegen, Henny en Tanja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven