De afwerking is in volle gang

Deze weken zijn er veel vakmensen aan de slag in de nieuwbouw. De tegelzetter heeft een enorm flinke klus aan al die toiletten en sanitaire ruimtes. Wat een lieve en professionele man is dat! Ook de schilders zijn deze week met 5 man aan de slag. Eerst de zaal, maar nu zijn ook de wanden van alle anders ruimtes gescand en voorzien van de eerste laag verf.

Elke dag wordt er gewerkt aan de bekabeling, luchtbehandeling, verlichting, technische installaties en de meterkast die steeds meer gevuld wordt. Het is een enorme klus om alles veilig, goed en gebruiksvriendelijk aan te leggen.

Terwijl de deurposten donker antraciet geverfd worden, is een ander team bezig met het aanbrengen van de plafondplaten in de zaal. Meteen worden de lampen geïnstalleerd en aangelegd. En op de achtergrond wordt er gekeken naar en meegedacht over de akoestiek, de geluids- en lichttechniek.

Nu de afwerking in volle gang is, is er een krachtig team bezig met het interieur, de aankleding en de kleurstelling zodat het pand gezelligheid, schoonheid en rust uit zal stralen. Lampen, stoelen, tafels, banken, barkrukken, kunst, flatscreens… genoeg om te beslissen en aan te kopen. Ook het podium, de stoelen, de beamer, het scherm en de gordijnen… alles in beweging. En vandaag was er weer overleg over de complete her-aanleg van onze parkeerplaats. Het is een enorme legpuzzel, waarin we Gods zegen en regie ervaren.

Voor al onze supporters, volgers, bidders, betrokkenen, cursisten, bezoekers van samenkomsten en mensen die zich verbonden voelen met de Royal Family is er op zaterdag 25 juni een feestelijke opening van het gebouw. We hopen dat je erbij wilt zijn en dan kun je je aanmelden via deze link. Tot de 25ste!!

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven