Het stalen geraamte staat

De zon maakt werken aangenaam. De bouwers hebben deze week genoten van het heerlijke weer en het lijkt of de bouw daardoor nog meer vaart krijgt. Het fundament was deze maandag genoeg uitgehard om ’s morgens heel vroeg aan de slag te gaan met de stalen constructie.

Het lijkt wel een levensgrote puzzel, die deze mannen met kunde in elkaar zetten. Balk voor balk wordt met een enorme kraan op zijn plaats gehesen en met enorme bouten vastgezet. Dankzij de sponsoring van hoogwerkercentrum.nl staan er deze weken 2 prachtige hoogwerkers om de klus te klaren.

Balk voor balk wordt neergezet en verbonden met de vorige. Ineens krijgt het gebouw volume. Je ziet de ruimtes ontstaan, die al lang op tekening stonden. En terwijl dit gebeurt, komen er steeds meer vragen van de aannemer over stopcontacten, wateraansluitingen, inrichting van de keuken, kleuren van de muren, grootte van het podium…

De eerste buitenwanden zijn geplaatst en de zon blijft maar schijnen. Heerlijk om al biddend en dromend over de bouwplaats te lopen. We verwachten dat God hier machtige dingen gaat doen en we ons in geloof mogen voorbereiden om bijzondere tijden.

We zijn aan het zaaien. Dat betekent dat we vol vertrouwen investeren in een toekomst waarin we een grote oogst verwachten. Zaai je mee? Wil je in geloof zaaigoed ter beschikking stellen van de Koning en zo deel worden van de oogst die gaat komen? Dankjewel dat je het overweegt en er voor wilt bidden.

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven