Samen bouwen aan Gods Koninkrijk – Royal Mission Drive-in

Wat een dag! Opnieuw honderden auto’s die een gezellig en gezegend rondje maken om ons gebouw. Na een half uurtje in de file, gelukkig met live aanbidding via de radio, rijd je ons terrein op. Bij binnenkomst word je ontvangen door Martin en Karin. Op de vraag: ‘Waar kom je vandaan?’ komen de meest verschillende plaatsen langs. Drachten, Nuenen, Den Haag, Woerden, Schoonhoven, Dokkum, Alphen a/d Rijn, Ede, Berlaar (België!), Spanje(!), Harderwijk, Nunspeet… een eindeloze stroom aan mooie woonplaatsen. Wat een feest!

Verschillende mensen hebben een cadeautje voor ons meegebracht. Snoep, thee, kaarsjes, een waterkoker, een badjas, een mand met Mars-repen, tekeningen, prachtige kaarten en zelfs een echtpaar dat hun verjaardagsgeld als gift weggeeft. We worden overweldigd door de enorme vriendschap en verbinding met de bediening en de mensen van Royal Mission.
Met de prachtige flyer over de nieuwbouw in de hand rijden mensen langs de gezellige kramen. Voor iedereen warme chocomelk, koffie of thee en wat fris voor de kinderen met de lekkerste oliebollen ooit voor iedereen.

En dan de jaarteksten. Unieke verzen uit de Bijbel waarvoor gebeden is, zodat ze mensen raken, bemoedigen en richting geven. Prachtig om de reacties te zien als teksten precies op de juiste plek komen. Het ritje gaat verder. Plotseling wordt duidelijk dat een deel van ons gebouw helemaal gesloopt en omgeven is door hekken. Hier gaat de nieuwe zaal komen. Ben en Robbie geven er uitleg over en nodigen uit om mee te bouwen.

Even verderop staat een enorm groot bord met een grote kroon en de tekst ‘Wij bouwen samen aan Gods koninkrijk’. Honderden bouwstenen worden ingeleverd en opgeplakt, zodat een prachtig bouwwerk voor de Koning ontstaat.
En dan volgt de climax. Terwijl de live aanbidding vanuit de tent klinkt, komen gebedsteams naar je auto om iedereen ene persoonlijke zegen of profetie te geven. De een na de ander wordt geraakt door Gods liefde en velen rijden met tranen in de ogen het terrein weer af. Dit was zo enorm de moeite waard!

Zoveel mooie gesprekken, heerlijke oliebollen, prachtige jaarteksten, hartelijke gesprekken, unieke gebeden en profetieën en intense aanbiddingsmuziek. Al stond je in de file te wachten, het unieke radiosignaal met de muziek vanaf het podium was kilometers ver al op te pikken. De warme lampjes, de gezellige kraampjes, de knetterende vuurkorven, het decor van sleeën, schaatsen, schapenvachten én de warme chocomelk maakten het tot een dag van ontmoeten en ontvangen. Iedereen, bezoekers en team, hebben enorm genoten. Dit was een feestdag voor de Heer en Zijn werk in en door ons!

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

2 reacties

 1. Lieve RM family. Wat een mooie samenvatting van de dag. 😃Helaas konden we er zelf niet bijzijn maar door dit verslag beleef je het toch een beetje mee. 🙂Jullie zijn toppers.😍 We zijn zo dankbaar voor jullie en genieten van de livestreams die weer gestart zijn dinsdag. Lieve groetjes en zegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven