Terugblik Royal Mission Drive-in: Wat een feest!

Wat een dag was het gisteren. Na maanden van uitstel kunnen we eindelijk de Royal Mission Drive-in vieren. Al ruim voor de officiële start staan auto’s netjes te wachten om ons terrein op te rijden. Vanaf de randweg is er een warm ontvangst door een enthousiast welkomstteam, dat de geprinte kroon achter de voorruit al van ver kan zien. Tijdens het wachten stemmen ze hun radio af op 108 FM en genieten van de live worship door Theo, Benjamin en band vanaf onze parkeerplaats.

De file op de weg is al een feestje, waar ongeveer 200 auto’s rustig één voor één aansluiten. Bij het oprijden van het terrein barst het echt los. Een warm en persoonlijk welkom door Karin en Martin, waar iedereen de flyer krijgt met dankpunten van afgelopen jaar en de nieuwe plannen voor komend seizoen.

De unieke verhalen die we horen zijn overweldigend. De impact van de livestreams en de vrucht van het groei-jaar, de zegeningen in gezinnen, een jongetje dat genezen is van epilepsie of een vrouw van darmkanker, de geestelijke groei, een hersteld huwelijk… het is een lange stroom getuigenissen, een ontroerend oogstfeest!

Sommige auto’s zijn versierd met uitspraken uit de livestreams. Bij een ander voertuig zitten de kids in de open bak te lachen en te zingen, weer een ander heeft zijn dankwoorden naar ons team op het dak gezet, vlaggetjes wapperen en soms zitten ze zingend met een gitaar voor ons. Er wordt heel wat gelachen en gehuild.

Even een paar meter rijden en dan is er koffie! Of een ander lekker drankje. Weer een stukje verder wordt de heerlijke patat van ‘De genadebron’ zo de auto ingeschoven.

Rustig etend de hoek om wordt iedereen verrast door een persoonlijke Bijbeltekst en een kadootje voor de kids. Om vervolgens bedankt te worden voor de vriendschap met Royal Mission of juist betrokken te raken als supporter. Gratis boeken vliegen de deur uit. 

Aansluitend eindigt de rit op de parkeerplaats waar elke auto in een uniek vak terecht komt. Bidders staan klaar om iedereen persoonlijk te zegenen en woorden van God te delen. En al die tijd gaat de worship vanuit de tent (met livestream achtergrond) door. 

Heel wat bezoekers rijden huilend het terrein weer af. Ontroerd, gezegend én verwend door de Allerhoogste! Maar ook wij zijn ontdaan van de zegen en de vrucht die God gegeven heeft, juist in een jaar van crisis. God doet alle dingen meewerken ten goede voor hen die Hem liefhebben! 

Foto’s door Elizabeth Heijblom

Als je wilt lezen over het bijzondere plan van de bouw van een nieuwe zaal, lees dat hier het avontuurlijke verhaal. https://www.royalmission.nl/een-nieuwe-zaal/

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

8 reacties

 1. WoW wat een zegen!!! Zoveel mensen die de liefde van God mochten proeven gister en afgelopen tijd! God is goed!

 2. Het was zo geweldig om iedereen live te zien. Wat een heerlijke drive thru, letterlijk en figuurlijk. We moesten het terrein af maar konden geen afscheid nemen en hebben we aan de overkant op een parkeerplaats nog genoten van de muziek, maar stiekem had ik nog een rondje willen maken. Royal family bedankt voor jullie bemoediging elke week, wat zal ik het missen! Zegen voor jullie 🙏

 3. Wat geweldig, zoveel mensen en zo mooi en wat super geregeld lieve RM toppers! Hoe heerlijk is het als Gods kinderen samen komen. Wat een feest.

 4. Wat een feest!! Het was ontzettend leuk en bijzonder om dit zo mee te maken.
  Leuk al die begroetingen van de RM’ers! Gods zegen op al jullie werk!!

 5. Wat heb ik genoten van de drive thru….wat een feest! Met Martin en Karin en al die enthousiaste vrijwilligers die het mogelijk maakten! RM familie bedankt voor dit moois!
  En wat gaaf dat ik ook een bijbeltekst meekreeg voor mijn man die er niet bij kon zijn, wat een zegen, thanks!

  waar ik ook heel dankbaar en blij van werd was het boek “sta op en schitter” wat ik meekreeg…helemaal te gek!

  Voelde me echt gezegend en blij toen ik het terrein verliet…ik kon met een heerlijk gevoel verder met het vieren van mijn vakantie!

  Heel veel liefde en zegen voor het gehele RM team!!!

 6. Zo zo jammer dat ik er niet bij kon zijn. EEn boek was uiteraard erg leuk geweest maar vooral …het gebed wat ik zo nodig heb ….zeker nu ik weer slecht nieuws gehad heb

 7. Wat heb ik genoten van al die foto’s ik Wanda mij erbij met mijn vlag en auto, jammer genoeg zou dat niet lukken, ik ben jullie ontzettend veel dank verschuldigd, ok heb misschien niet altijd life erbij kunnen zijn, maar ik volgende het wel achter.
  Ik heb veel geleerd, nu. Ben ik opnieuw begonnen om intimiteit met God opnieuw te kiezen, her is een machtig boek met mooie, goede verhalen,ik kan mij erin terug vinden, eerlijk gezegd ben ik nu niet meer zo snel in lezen, maar leven, sat doe ik wel.
  Ik hoop jullie eens in Suriname te mogen zien, Royal Mission is nu een begrip in de wereld, God stunt deze Mission steefs verder en hogerop, ik ben Hod zeer dankbaar, sat ik kan aangegeven dat ik trots ben te behoren,la actieve bolger van Jezus.
  Ook mijn dank aan Saskia en broeder Stolk hier in Suriname en de hele groep in Nederland, genieten jullie flink van jullie vakantie, want ook dat mag, maar bidden jullie dat niemand wordt aangevallen door geen enkele ziekte, Gods blessings to all of you.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven