Je gunt het iedereen!

Ik ben dankbaar dat Royal Mission School binnenkort al weer begint aan het zevende (!) schooljaar. Regelmatig komen we studenten van voorgaande jaren tegen die elk op hun eigen manier hun avonturen met Jezus beleven. Sommige zijn weer terug gegaan naar de schoolbanken, zijn aan de slag in de maatschappij, hebben een plek in de kerk of zijn inmiddels al weer getrouwd – of een combinatie van die vier. Waar ze zijn maken ze in ieder geval een impact op de wereld om hun heen. Dáárom doen we dit ook als Royal Mission: waar grote evenementen fantastisch zijn, investeren wij liever in een kleine groep die langzaam maar zeker de wereld op zijn kop kan zetten. Ieder jaar weer is het prachtig om te zien hoe God aan het werk gaat in die jongeren. Je gunt het iedereen!

Maar ook de parttime school heeft een bijzonder eerste jaar meegemaakt. Ik ken een getrouwd stel dat dit jaar samen ging volgen, niet alleen voor zichzelf, maar ook als investering in elkaar. En na afloop wisten ze te melden dat die investering goed had uitgepakt. Als bestuurder heb ik het voorrecht om vanaf de zijlijn overal een beetje te zien wat er gebeurt. Ik heb dan ook persoonlijk meerdere mensen zien opbloeien dit jaar. Dat is wat er gebeurt als iemand leert en ervaart om Gods Woord toe te passen. Met Royal Mission School willen we niet alleen studeren, maar ook toepassen. Dus hebben wij intervisie en coaching als onderdeel van al het onderwijs. Anders blijven het maar woorden die je voor jezelf houdt.

En dit wil ik zeggen: er is nog plek! De fulltime school begint aanstaande maandag (1 september) al weer, dus als je daar nog aan mee wilt doen, neem dan onmiddellijk contact op met ons kantoor. De parttime scholen in Veenendaal en Drachten beginnen ook in de eerste weken van september en hebben elk nog circa 30 plekken vrij.
Meer informatie: klik hier.

En laten we niet de jeugdwerkopleiding vergeten, een nieuwe opleiding die start op 12 september met nog een aantal plekken vrij. Wijs de jeugdwerkers in je kerk/gemeente op deze unieke opleiding en regel even dat je kerk de opleidingskosten betaalt. Want een kerk hoort te investeren in goed jeugdwerk!

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven