Sponsor Matthijs en investeer in discipelschap

Sponsoractie

Sponsoractie21 haarspeldbochten, 13,8 km lang, gemiddeld stijgingspercentage van 7,9% en een hoogteverschil van 1090 meter. De kenner weet dat het hier gaat om de legendarische Alpe d’Huez in de Franse Alpen.

Ik ben Matthijs en wil op zaterdag 5 oktober de uitdaging aangaan om deze berg zo vaak als mogelijk te fietsen binnen een tijd van 12 uur. In het verleden heb ik deze berg eerder gefietst. Nu wil ik de uitdaging op deze manier aangaan en daarbij ook een extra doel voor ogen hebben tijdens het afzien op de fiets en het rond trappen van de pedalen. Iets wat verder gaat dan alleen deze sportieve uitdaging.

Twee jaar geleden ben ik gestart met Royal Mission School. Ik ben nu nog steeds verbaasd wat God in dat jaar heeft gedaan, en wat Hij nu nog steeds aan het doen is. Voor mij is dit vormingsjaar een basis voor de rest van mijn leven. Ik gun het iedereen die een verlangen heeft naar meer van God en die zichzelf beter wil leren kennen een jaar als dit te volgen.

Het geld wat ik bij elkaar wil gaan fietsen gaat dan ook naar de bekostiging van het nieuwe gebouw van Royal Mission School in Drachten. Wil je mij, maar uiteindelijk dit doel steunen laat het me dan weten. Stuur een mailtje naar matthijs_dijkstra@hotmail.com en geef aan voor hoeveel geld en op wat voor manier je mij wilt sponsoren. Dit kan bijvoorbeeld voor een bedrag per keer dat ik de berg op fiets. Om een indruk te geven; 1x is een prestatie, 6x is buiten gewoon. Ik hoop daar ergens tussenin te eindigen.

Je gift is belasting aftrekbaar want het mag overgemaakt worden naar stichting Royal Mission. In een reactie van mij op je mail krijg je meer uitleg over de manier van betaling.

Alvast heel erg bedankt namens mij en alle (komende) studenten van Royal Mission School!

Matthijs Dijkstra
Arnhem

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven