Royal Mission Scholen starten

De studenten van de fulltime Royal Mission School in Drachten zijn begonnen. Afgelopen week hebben ze hun introductieweek gehad op Ameland. Een gezellige, spannende en leerzame start. Naast spelen als ‘Wie is de mol?’ en gezamenlijk corvee organiseren, heeft het schoolteam de verschillende onderdelen van het vormingsjaar (Onderwijs, Stages , Leefgemeenschap en Coaching) toegelicht. En er was meteen een intens moment van overgave en toewijding op het strand bij een kampvuur. Bijzonder!

Deze week starten de 2 parttime scholen ook: Woensdag in Veenendaal en donderdag in Drachten. De parttime in Drachten is VOLGEBOEKT en daar zijn we enorm blij mee. 70 deelnemers uit het noorden gaan aan de slag met groei, discipelschap en het koninkrijk van God.

De parttime in Veenendaal heeft op dit moment 75 aanmeldingen. Ook dat is voor ons heel bijzonder, want dit is onze eerste grote activiteit in Veenendaal. Aangezien we daar nog 25 plekken over hebben en de vraag naar onderwijs per module een aantal keer bij ons kwam, kun je voor Veenendaal vanaf nu aanmelden per module. Op de website in het aanmeldformulier daarvoor aangepast.

HIER zie je de opzet en verschillende data van de 4 modules.
HIER kun je rechtstreeks aanmelden voor Veenendaal.

We zien uit naar ene bijzonder jaar en voelen ons gezegend en bevoorrecht dat we zoveel mensen mogen inspireren, onderwijzen en meenemen in de navolging van Jezus. Discipelschap hoort bij de kern van onze roeping en opdracht!

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Reacties zijn gesloten.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven