Evangelisatiecampagne Haarlem

Martin Koornstra en David de Vos slaan de handen ineen voor het houden van evangelisatiecampagnes in Nederland! Vorig jaar was er al een campagne in Rotterdam. De tweede campagne zal plaatsvinden in Haarlem, van 19 tot en met 21 september. Een uitstekende gelegenheid om ongelovige vrienden, buren of familieleden hiervoor uit te nodigen. De boodschap van deze driedaagse campagne zal zijn: geef God een kans in je leven!

Campagne

De drie avonden worden georganiseerd onder het thema ‘Een nieuw begin’ en zijn bedoeld om bezoekers te laten ontdekken dat God realiteit is en dat Hij betrokken wil zijn in hun leven. De sprekers roepen tevens mensen, die een wonder in hun leven nodig hebben, op om te komen. “Sommige mensen hebben van alles in hun leven geprobeerd om antwoorden te krijgen op hun vragen. Ze zijn zoekend naar oplossingen voor hun problemen. Deze mensen dagen we uit om buiten hun grenzen te gaan zoeken en Jezus te ontdekken in hun leven,” aldus Martin Koornstra. “Het is tijd voor een nieuw begin!”

Na een succesvolle start in Rotterdam bundelen Martin en David voor deze campagne hun krachten om samen een groot publiek te bereiken. “Het is belangrijk dat mensen persoonlijk ontdekken dat Jezus redt, geneest en bevrijdt. God bestaat! En als iemand God een kans geeft in zijn leven zal Hij zich laten ontdekken”, vervolgt David de Vos. “Deze kans willen we aan iedereen geven!”

De evangelisatiecampagne is van donderdag 19 september tot en met zaterdag 21 september aan het adres van de Shelter, Eksterlaan 1 in Haarlem. De zaal gaat open om 19:30 uur en de avond start om 20:00 uur. Toegang is gratis. Je bent van harte uitgenodigd!

Hier staat een promotievideo https://youtu.be/2bmyTqD_WaM

 

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven