Nu risicoloos aanmelden voor jaar Royal Mission School

Studeren duur?

Een jaar Royal Mission School kost € 6500,-. Dit is een investering die je maakt in je toekomst, in je baan- of studiekeuze. Want een vervolgstudie kan veel geld kosten, maar het kiezen van een foute studie kost nog veel meer! Daarom heb je bij Royal Mission School beroepskeuze- en persoonlijkheidstests die je helpen om de juiste keuzes te maken en ontdek je in zo’n jaar wat Gods plan is met jouw leven. En we zeggen altijd: geld mag nooit het probleem zijn. We kunnen je helpen bij het vinden van sponsors en tijdens de school houd je genoeg tijd over voor een bijbaan. Vele andere studenten zijn je al voorgegaan, dus waarom zou het jou niet lukken?

Last van het leenstelsel?

Op dit moment moet de politiek nog beslissen over de invoering van een leenstelsel vanaf het schooljaar 2014-2015. We merken dat daar soms vragen over zijn. De politiek lijkt pas in de zomer een beslissing te gaan nemen. Maar veel jongeren moeten nu al beslissen welke vervolgopleiding ze gaan doen. Daarom introduceren we voor dit schooljaar de risicoloze aanmelding: meld je nu aan voor het komende jaar Royal Mission School en als je toch nog in september aan een HBO- of WO-studie gaat beginnen, dan kun je je tot 1 september 2013 kosteloos afmelden! Je loopt dus geen risico en je bent gegarandeerd van een plek op Royal Mission School. Want de school is met 24 studenten echt vol.

Over het leenstelsel

Het voorgenomen leenstelsel heeft alleen invloed op jongeren die vanaf 2014 een hogere opleiding (HBO of WO) willen gaan volgen. Hoger opgeleiden verdienen gemiddeld anderhalf tot twee keer zoveel als iemand met een mbo-opleiding. Daarom vindt het kabinet het gerechtvaardigd om van deze studenten een hogere eigen bijdrage te vragen in de vorm van het leenstelsel. Ga je dus voor een andere vervolgopleiding (VMBO, MBO) dan heeft het leenstelsel geen invloed op je. Wil je na een MBO misschien een HBO doen, dan kun je nu helemaal niets meer doen om het leenstelsel te ontlopen, want dit gaat al per 2014 in. Daarom een jaar Royal Mission School: dan kies je gegarandeerd voor de juiste vervolgopleiding.

Kom kijken!
Op dinsdag 4 juni is er nog een meeloopdag van Royal Mission school. Deze dag is een kans voor jonge mensen om te ontdekken of dit de plek is waar God hen verder willen laten groeien en ontplooien. Tegelijk is deze meeloopdag een mogelijkheid voor ouders, kerkleiders en jeugdwerkers om te ervaren wat Royal Mission School allemaal biedt.

Je kunt je hier aanmelden voor de meeloopdag: https://www.royalmissionschool.nl/index.php/component/chronocontact/?chronoformname=meeloopdag

 

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven