Een eigen gebouw in Drachten

De verhalen gaan al een tijdje de ronde, maar eindelijk kunnen we het iedereen vertellen:
Royal Mission en Royal Mission School krijgen een eigen gebouw in Drachten!
Vanaf september is dit pand onze nieuwe thuisbasis in het noorden.

Totaal gebouw plat

Twee investeerders kopen dit gebouw voor ons en wij mogen het betaalbaar huren. Wat een wonder, wat een kansen. De eerste informatieavond voor buurtbewoners hebben we al achter de rug en we zijn hartelijk ontvangen in de straat.

Dit unieke gebouw van 1.200 m2 heeft na de verbouwing 8 slaapkamers voor 4 personen, dus 32 slaapplaatsen voor bijbelschoolstudenten of weekendtrainingen en kleine conferenties. Daarnaast is er een lesruimte met een podium, waar we groepen tot maximaal 70 personen kunnen trainen of coachen. En de kantoren van Royal Mission en Royal Mission School komen samen in dit nieuwe pand.

I:Projecten201212-0708-Werkmap12-708 102 (1)

Toch staan we voor een enorme uitdaging: de verbouwing. Er is veel geld nodig om het gebouw geschikt te maken als vormingsschool, trainingslocatie en kantoren. We moeten het pand flink aanpassen, renoveren en nieuwe inboedel aankopen. We hebben uw hulp daarbij nodig.
Allereerst moesten alle 250 ramen vervangen worden door dubbel glas. Dat is al gebeurd. Maar ook de slaapruimtes moeten worden omgebouwd, sanitair moet worden aangelegd, er is enorm veel schilderwerk en alle bedden, kasten, eettafels, keukenmateriaal en stoelen moeten aangeschaft worden.

Logo VierkantOm het complete gebouw van 1.200 m2 helemaal gebruiksklaar te maken, doen we een investering van € 120.000. Dat is € 100 per vierkante meter. We zoeken daarom 1.200 supporters die een vierkante meter (of meer) willen sponsoren in dit bijzondere gebouw. Daarom hebben we de grote actie

‘Ik sta VIERKANT achter Royal Mission School’

Klik rechts op het logo en word deel van dit avontuur

 

‘We zijn gepassioneerd om het koninkrijk van God te verkondigen
en anderen te trainen hetzelfde te doen’

Het is bijzonder dat we een eigen trainingslocatie ter beschikking krijgen en dat is uniek in het noorden van het land. In deze regio is er enorme behoefte aan vorming en discipelschap van jongeren. En er honger naar levensveranderend onderwijs en praktische training vanuit veel (traditionele) kerken en christenen.

We nodigen u uit om te investeren onze gezamenlijke passie voor discipelschap en geestelijke groei in Nederland. Wij dromen van een reformatie in Nederland, waaruit de koninklijke kerk haar glans weer terugkrijgt. Dan kan elke kerk of gemeente, uit welke denominatie ook, weer gaan stralen en een plaats van hoop worden.
Sponsor één of meerdere vierkante meters en help ons om te bouwen aan geestelijke vernieuwing en groei in Nederland. Klik hier om mee te bouwen!

 

Verbouwing 3   Verbouwing 5

Verbouwing 2   Verbouwing 6

 

 

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven