De grootste trainingsdag

Zaal Groningen kleinBegin maart hebben we onze grootste trainingsdag gehad sinds Royal Mission is gestart. Bijna 400 kinder- en jeugdwerkers waren bij elkaar in Groningen om getraind, bemoedigd en uitgedaagd te worden. Het was een indrukwekkende dag en een mijlpaal voor ons team.

Eigenlijk waren het twee trainingsdagen die we parallel lieten lopen. De kinderwerkers waren heel concreet aan de slag met zingen, bidden, vertellen en orde houden. De tiener- en jeugdwerkers zijn veel inhoudelijker aan de slag gegaan met discipelschap, de kern van onze opdracht. En samen hebben we nagedacht over visie voor kinderen en jongeren. Een prachtige dag!

Het is mooi om te zien in de reactieformulieren dat we gemiddeld een 8,3 krijgen voor deze dag. En dat alle verschillende onderdelen wel een keer genoemd worden als beste van de dag. De ene wordt aangesproken door visie, de ander door concrete tips en weer een ander gaat een nieuwe weg inslaan bij het jeugdwerk. Tegelijk hebben we een aantal mooie verbeterpunten ontvangen, zodat we in de toekomst nog betere trainingsdagen kunnen aanbieden. Bedankt allemaal!

Volgende maand zijn we te gast in Leeuwarden met een gratis trainingsdag over genezing. Overdag onderwijs en workshops, ’s avonds een genezingsdienst waar je niet voor aan hoeft te melden. Op dit moment is Martin Koornstra bezig met onderwijs over genezing op de Vrij Zijn School en ook daar blijkt dat mensen enorm veel leren en veranderd worden in hun denken door dit onderwijs. Meld je aan, neem vrienden mee en verwacht Gods kracht!

>> Hier lees je meer en kun je aanmelden.

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven