#eennieuwbegin

We hebben net onze eerste evangelisatiecampagne i.s.m. David de Vos (Go and Tell) achter de rug in Rotterdam: Een Nieuw Begin. Drie avonden achter elkaar hebben David en Martin het goede nieuws van Jezus eenvoudig uitgelegd en mensen de kans gegeven om daarop te reageren. En naast de boodschap van redding en nieuw leven, is er voor genezing en herstel gebeden.

Elke avond waren er rond de 300 mensen en steeds  was 2/3de van de mensen voor het eerst op de campagne. Zo hebben we deze 3 dagen met meer dan 700 mensen beleefd en bijna iedereen is enthousiast en bemoedigd.

45 mensen hebben hun leven (opnieuw) aan Jezus toevertrouwd. Dat is feest in de hemel en feest in de zaal. Het gespreksteam hadden het druk! Schitterend om betraande wangen en stralende ogen te zien, aangeraakt door de liefde van Jezus.

Er zijn ook mooie wonderen van genezing gebeurd: een man met 17 jaar hernia in zijn rug, een vrouw met al 2 jaar lang dagelijkse bloedingen, een oudere man met oorsuizingen, een jonge vrouw met ademproblemen en een continu benauwd gevoel, een muzikant met dagelijkse pijn in zijn enkel vanwege een snowboardblessure,  … Deze mensen getuigden allemaal dat ze genezen zijn en hun probleem is opgelost. Jezus is Redder én Geneesheer.

De laatste avond hebben we nog gebeden voor de vervulling met de heilige Geest. Ook dat was een indrukwekkend moment voor een aantal mensen, die concreet werden aangeraakt door de kracht van God. De sfeer gedurende deze 3 dagen was verwachtingsvol en open. We zijn Kom en Zie Rotterdam dankbaar voor de gastvrijheid en de perfect samenwerking. Deze campagne krijgt een vervolg, want ook voor ons was het #eennieuwbegin.

Als je meer wilt weten over het onderwerp genezing of je wilt graag een genezingsdienst bijwonen, kom dan naar onze gratis trainingsdag in Assen over ‘genezing’. ’s avonds is er op dezelfde locatie een genezingsdienst o.l.v. Martin Koornstra. Hier lees je meer informatie

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven