De verhuizing komt er aan!

We zitten midden in een drukke fase van verandering en verhuizing. Het is de ‘volgende stap’ in de ontwikkelingen van Royal Mission en de weg die we met God ons gezin gaat. Aan de ene kant is dat best zwaar, vermoeiend en spannend. Tegelijk is het de weg naar groei, meer mogelijkheden en een centrale woonlocatie in het land voor ons gezin.

Vanaf januari is het Royal Mission kantoor uit ons huis en nu gevestigd in een bedrijvenpand hier in Drachten. We zijn van een oppervlakte 15 m2 uitgebreid naar 36 m2. Meer dan verdubbeling van de ruimte én op een heerlijke locatie. Het is ook de ideale plek om nieuwe vrijwilligers te laten meewerken. Afgelopen week hebben we het kantoor officieel geopend met het Royal Mission Team.

Ons huis hier in Drachten is in de periode december – februari binnen 6 weken verkocht. Dat hebben we ervaren als een wonder en de bevestiging van de keuzes die we gemaakt hebben. Op 25 juni is de overdracht en is De Excelsior 25 niet langer meer ons (t)huis. Gelukkig hebben we ondertussen een huis gekocht in Veenendaal op ’t Melkhuis 2 (zie foto vanuit de tuin). Vanaf 11 juni kunnen we daar aan de slag met een flinke verbouwing en het maken van een Royal Mission kantoor aan huis.

Ondertussen hebben we als team Gerlof en Margreet Wiersma gezegend als teamleider van Royal Mission Noord. Binnenkort zullen we Martin en Annemarije Dol zegenen in hun leiderschap over de vormingsschool Royal Mission School. Zo kan het team en de school verder hier in Drachten en kunnen wij gaan bouwen aan een tweede team in Veenendaal, in het midden van het land.

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

4 reacties

 1. Ondertussen wonen jullie al in Veenendaal ! WELKOM en is het mooi om het huis te zien veranderen , er wordt veel geklust en heel hard gewerkt , complimenten hoor !
  We wensen jullie een gezegende tijd in ’te Veen !
  Gr. Evert en Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven