Zaterdag was één groot feest!

Afgelopen zaterdag waren we met een team van 25 mensen in The Shelter in Veenendaal voor de trainingsdag over genezing. 250 mensen hebben deelgenomen aan een afwisselende dag vol onderwijs, getuigenissen, workshops en korte opdrachten. De sfeer was open en de inhoud integer. Gerlof Wiersma, Martin Dol en martin Koornstra gaven les over de thema’s ‘God is onze Heelmeester’,  ‘Genees de zieken’, ‘De strijd om genezing’ en ‘God reageert op verwachting’. Het was goed om in een open en oprechte sfeer te spreken over kracht, teleurstelling, hoop en genade!

Lees hier een reactie die we meteen na de dag ontvingen:

Gisteren een schitterende, leerzame genezing training gehad in Veenendaal, met aansluitend ook een gezegende genezingsdienst met grote wonderen van genezing! Halleluja, prijs de Heer! Royal Mission team, bedankt voor jullie training; zeer duidelijk in de opdracht die Jezus ons heeft gegeven, begrijpelijk gebracht, vol enthousiasme & energie, met humor en persoonlijke ervaringen. Gods zegen op jullie werk voor Gods Koninkrijk!

Paul den Boer

Het was heerlijk om mensen uit allerlei kerken en achtergronden te ontvangen. PKN, Vrijgemaakt, Vergadering, Evangelisch, Baptist, Hervormd, Pinksteren, … ze waren er allemaal. En we vinden onze eenheid in Jezus en de kracht van het kruis.

’s Avonds was er op dezelfde locatie een genezingsdienst. Ramon Plakke en zijn muziekteam leidde de aanbidding in een volle zaal. Verschillende mensen getuigden dat ze ter plekke aangeraakt en gezond werden. Een oudere man stond voor het podium en werd genezen zonder dat er iemand voor hem bad. En temidden van al die zegen gaven 15 mensen hun leven (opnieuw) aan Jezus. Feest in de zaal én feest in de hemel!

Als je nog meer foto’s wilt zien, kijk dan hier: https://www.flickr.com/photos/acbo/sets/72157629828247253/

Nog 2 reacties:

Wat een geweldige mooie avond was het zaterdag in de Shelter. Wat een zegen dat zulke avonden er kunnen zijn!

Ik was de hele dag aanwezig en heb een super dag gehad! Veel weer mogen ontvangen en uitdelen!!!

 In het najaar zal deze trainingsdag + genezingsdienst in Assen gehouden worden.

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

3 reacties

 1. Zaterdag geleerd om zelf te bidden voor genezing…. maar dan ook nog uitvoeren de volgende dag is best spannend. Maar God is goed en geneest!

 2. Een zeer gezegende dag was het zaterdag 14 april.Zeer goed bijbels onderwijs over genezing in Jezus naam.Overdag veel praktische handreikingen gekregen over het hoe tebidden met zieken en ook verwachting te hebben.God wil genezing geven!Maar willen wij dat ook?
  De dienst sávonds was geweldig!
  Ik ben getuige geweest van vele genezingen waaronder 1 een vriend(broeder)
  ga zo door royal mission met de zegen van God!
  groetjes harjan

 3. Een fantastische dag,ik was lang op zoek naar God,en via de handen van Martin is er een wonder gebeurt ik voel God bij me,vanaf 14 april heb ik geen angsten meer,ik wil dit delen met iedereen want God is groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven