Nieuw boek verschijnt op Vrij Zijn Weekend

Nieuw boek: De schaduw van Jezus opent je ogen voor de werkelijke boodschap van het Oude Testament: Jezus!

Op vrijdag 2 maart wordt dit prachtig vormgegeven en full colour boek gelanceerd tijdens het Vrij Zijn weekend op De Betteld in Zelhem. Je kunt De schaduw van Jezus vanaf 23 februari bestellen via onze webshop en dan versturen we dit prachtige boek direct na de Vrij Zijn conferentie.

De schaduw van Jezus is een bijzonder boek met veertig korte verhalen over de profetische betekenis van personen, gebeurtenissen en voorwerpen in het Oude Testament. Elk verhaal is een voorafschaduwing van Jezus, een blauwdruk van de Messias. Paulus zegt letterlijk dat ‘dit alles slechts een schaduw is van wat komt – de werkelijkheid is Christus.’ Daarmee is Jezus Christus het grote perspectief van de Schriften. Hij is dé sleutel tot het Oude Testament en als je dat gaat zien, gaat je hart weer branden. Net zoals bij de Emmaüsgangers! Laat je verbazen door Gods meesterlijke verwijzingen naar zijn Zoon in jouw Bijbel. Het is een boek vol unieke eyeopeners!

Aanbeveling Wilkin van de Kamp
Je hebt een bijzonder boek in handen. Niet alleen omdat een vader met zijn zoons dit uitzonderlijke boek geschreven heeft. Nee, dit boek is uniek omdat het over ‘de verborgen Jezus’ gaat. In veertig korte verhalen uit het Oude Testament laten zij je zien wie Jezus is: verbazend, verrassend en verbijsterend. Maar dat ontdek je pas als je dit boek ook echt gaat lezen!

Je kunt het boek hier bestellen


Boek gegevens
Omvang: 184 blz.
Afwerking: Full colour, gebonden, hard cover
ISBN: 978-90-58111-29-6
Prijs: € 16,99
Uitgeverij: Royal Mission Productions
Distributie: Highway media

Over de auteurs
Hans, Martin en Jeroen Koornstra, een vader met zijn twee zonen, schrijven over hun Koning. Drie predikers, drie mannen die gegrepen zijn door de persoon Jezus Christus. Samen willen ze jou helpen om de verhalen in het Oude Testament beter te begrijpen en het in een veel groter perspectief te zien.
Hans Koornstra heeft jarenlang in België gewerkt als zendeling en heeft van daaruit over de hele wereld evangelisatie- en genezingscampagnes gehouden. Martin Koornstra is, samen met zijn vrouw Karin, de leider van Royal Mission. Martin is een geliefd (jongeren)spreker en zijn boek eerste ‘Leef koninklijk’ is erg goed ontvangen. Jeroen Koornstra is de jongere broer van Martin. Hij geeft leiding aan Gift of Life en spreekt geregeld in het land.

Over de uitgever
De schaduw van Jezus wordt uitgegeven door Royal Mission.

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven