Inspirerende kinderwerkersdag in Rotterdam

Afgelopen zaterdag was het feest in Rotterdam. Meer dan 150 kinderwerkers uit de wijde omtrek van de randstad waren al vroeg op pad om deel te nemen aan onze gratis trainingsdag voor kinderwerkers. Ons team zat al om 6.00 uur in de auto.

Kinderwerkers zijn bijzondere mensen. Het zijn helden. Ze krijgen vaak weinig waardering, werken over het algemeen met kleine budgetten (zeker in vergelijking met het ‘volwassenbudget’), missen meestal de beste muzikanten (want die spelen bij de volwassenen) en krijgen soms ook nog commentaar over wat er allemaal mis is. Maar juist in de leeftijd 0-12 jaar worden de basiswaarden in een mens vastgelegd. Geestelijke waarheden en het besef van geliefd te zijn. Daarom willen wij deze kanjers graag bemoedigen en helpen om door te zetten in hun bijzondere bediening. Jezus nodigt ons uit om ‘niet in de weg te staan voor de kinderen, maar hen juist bij Hem te brengen.’

Zo een trainingsdag is een feest. Het onderwijs is compact, helder en erg toepasbaar voor het kinderwerk. En steeds de afwisseling met opdrachten, reflectievragen en overleg met elkaar. Ook de praktische opdrachten over enthousiast zingen, interactieve verhalen, creatief bidden en kleurrijke spelen zet iedereen in beweging en geeft nieuwe ideeen.

We vinden het altijd geweldig om af te sluiten met een persoonlijke zegen voor iedereen. En terwijl wij als RM-Team zegenen, zijn de verschillende teams met elkaar voorbede aan het doen voor ‘hun’ kinderen. Indrukwekkend!

We kijken nu al weer uit naar de volgende trainingsdag, over genezing. Op zaterdag 12 november zijn we in Limburg, in Schinnen, met de ‘dag van genezing’. Overdag training en ’s avonds een genezingsdienst. We kijken er enorm naar uit. Er zijn maximaal 200 plaatsen beschikbaar voor de trainingsdag, dus meld je hier op tijd aan.

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven