Reactie op kinderwerkersdag

We kregen deze week een hele mooie reactie binnen op de kinderwerkersdag van dit voorjaar in Leeuwarden. Omdat we over 2 dagen in Rotterdam zijn met dezelfde training, willen we jullie mee laten genieten van de zegen!

‘Aan alle medewerkers van Royal Mission.

Jullie kennen mij niet, maar ik ben vorige jaar samen met een collega kinderwerker uit Txxx naar jullie training over kinderwerk in Leeuwarden geweest. Wij zijn deze dag zodanig aangeraakt dat we de hele leiding (en kerk) op de kop hebben gezet en ons sterk hebben gemaakt voor het vernieuwen van het kinderwerk. Na veel gebed en strijd is daar uit voort gekomen dat wij nu dit seizoen starten met elke 1e zondag van de maand een kinderkerk te organiseren in het bijgebouw van de kerk. Zondag 2 oktober was de allereerste kinderkerk en het was een enorm succes. Enthousiaste leiding met passie voor God en de kinderen hebben er een super uur van gemaakt Het aantal kinderen was ten opzichte van een “gewone” kindernevendienst meer dan verdubbeld. 52 kinderen mochten het evangelie horen. En we hebben een groepje tieners bereid gevonden om een kinderkerkband te vormen zodat we samen konden zingen en God aanbidden. Ik schrijf jullie deze mail omdat zonder jullie  aanstekelijke enthousiasme en goede handvaten voor het kinderwerk dit alles niet tot stand was gekomen. Wij danken de Heer dat Hij jullie op ons pad heeft gezet en geloven dan ook echt dat dit alles zo is bestuurd door God als antwoord op onze gebeden.

Wij bidden jullie Gods rijke zegen toe met de alle goeds wat jullie doen.

Met vriendelijke groeten P. v/d B.’

Bijzonder wat zo een dag in gang kan zetten en hoe de vrucht maanden later echt zichtbaar wordt. Voor aanstaande zaterdag zijn er al 180 aanmeldingen, dus er zijn nog 20 plaatsen beschikbaar. Informatie en aanmelden kan via de knop aan de rechterkant ‘Trainingsdag Kinderwerk’

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven