Zegen tijdens de vakantie!

De zomer is in volle gang, al lijkt het weer daar niet altijd op. Toch kunnen we zeggen dat we al mooie weken achter de rug hebben. Sinds begin juli zijn we met verschillende mensen van ons team aan de slag op vakantie- en conferentiecentrum De Betteld. Elke weekdag zingen we met de kinderen van de camping tijdens Kids Praise en geven we leiding aan het tienerprogramma Royal Adventure. De komende 2 weken zullen Gerlof en Margreet Wiersma daar zijn namens Royal Mission.

 

Nieuw dit jaar is dat we het jeugdprogramma op de Herstelconferentie geleid hebben. Samen met 130 jongeren tussen 17-24 jaar zijn we een week aan de slag geweest met belangrijke keuzes in het leven, onder het thema ‘Hoopvolle toekomst’. Het was een week vol afwisseling, diepgang en gezelligheid.

We begonnen de eerste avond met een voetwassing om aan de jongeren duidelijk te maken dat wij er als leiders zijn om hen te dienen en te helpen. Dat zette meteen de toon en zo werd duidelijk dat het niet om diensten gaat, maar om relatie. Dat kreeg nog meer vorm in samen ontbijten, samen film kijken, een volleybaltoernooi en geocaching.

 

   

Ook de vorm van de meetings was steeds weer anders: seminars, discussies, mannen- en vrouwengroepen, onderwijs, avondmaal, … met een geweldige band o.l.v. Ramon Plakke. Er zijn hele indringende verhalen over wat God gedaan heeft. Allereerst was er heel veel vriendschap en eenheid, en in die sfeer gebeurden wonderen van herstel, vernieuwing, bekering, genezing en bevrijding. Er is veel gehuild en veel gelachen, er is veel gepraat en soms was het helemaal stil, het was massaal en tegelijk individueel. We kijken als team terug op een geweldige gezegende week. Volgend jaar weer!

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

1 reactie

 1. hoi Martin, wij waren op de camping met onze kleinzoon, en ik ben met hem naar de jeugdienst geweest. Hij wilde/durfde niet alleen te gaan. Het was geweldig!!! Wat een kei goeie sfeer!!! Wat kan je toch goed een verhaal aan jongeren meegeven. En ook nog jongeren die waren genezen, het meisje met astma, die jongen met ongelijk benen waardoor hij nekklachten had, zijn been was opeens evenlang geworden, de jongen met zijn doorgesneden pees kon zijn pink weer bewegen. Het was geweldig!! De Heer met zijn Helige Geest was duidelijk aanwezig. Ik ben heel dankbaar dat ik dit mee kon maken en dat mijn kleinzoon een enorm goede ervaring heeft opgedaan met diensten voor de jeugd.
  tot ziens,
  Christien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven