Het wordt een prachtig najaar!

Nu de zomervakantie begonnen is, is dat ook een goed moment om te kijken naar het komende najaar. Er staat veel te gebeuren in de komende maanden voor Royal Mission.

Gratis trainingsdagen
Allereerst starten we met een nieuwe cyclus trainingsdagen. Na de zomer beginnen we weer aan onze maandelijkse gratis trainingsdagen. De kick-off is in september met een training over tiener/jeugdwerk in Nijverdal. Meer dan 500 tiener- en jeugdwerkers en ouders volgden deze dag al en nu doen we hem voor de laatste keer. Mis je kans dus niet. Vanaf 2012 gaan we een nieuwe training opzetten voor deze doelgroep.

           

In oktober volgt de dag over kinderwerk. Een unieke, interactieve en vrolijke dag over passie, visies en strategie in het werken met kinderen. In november gaan we naar het zuiden voor de dag van genezing. Overdag training en ’s avonds een genezingsdienst. Echt bijzonder! En in december gaan we naar Gouda voor ‘Leef koninklijk’. Aanmelden kan hier.

24 september: Jeugdwerk in Nijverdal
15 oktober: Kinderwerk in Rotterdam
12 november: Genezing in Schinnen
10 december: Leef Koninklijk in Gouda

   De jeugdleidersconferentie (JLC)
We dit jaar voor het eerst een trainings- en ontmoetingsweekend voor leiders doen: ‘de jeugdleidersconferentie’. In samenwerking met Youth Alive, de verantwoordelijken voor het jeugdprogramma tijdens Opwekking, bieden we van vrijdag 25 tot zondag 27 november een unieke conferentie aan. Sprekers zijn Ken Goot, Jan van der Linden, David de Vos, Giovanni veldhuis, Cris van Dusseldorp en ikzelf. Een nieuw avontuur! Meer info via https://www.jeugdleiders.nl/

Gerlof Wiersma in dienst
Vanaf 1 augustus komt Gerlof Wiersma in dienst bij Royal Mission. Hij zal jeugdwerk gaan doen in een PKN kerk, betrokken zijn bij Royal Mission School en meehelpen aan de ontwikkelingen en invulling van alle activiteiten van Royal Mission. We kijken er echt naar uit om (weer) samen te werken.

De voorbereiding van de actie 12 voor 12
In 2012 gaan Herman Boon, David de Vos, Jan Zijlstra, Martin Koornstra met gebeds- en evangelisatieteams elke maand naar een hoofdstad van een provincie in Nederland. Het worden 10-daagse acties van bidden en vasten, straatevangelisatie en een 3-daagse evangelisatiecampagne. We geloven dat God dit plan bedacht heeft!

  

De start van RMS in een ander gebouw
Royal Mission School staat voor een nieuw schooljaar en heeft op een bijzondere wijze een nieuwe locatie gevonden. Dat geeft nieuwe kansen en uitdagingen. We gaan op weg met 22 studenten (of meer, want er zijn nog 2 plekken vrij) in een traject van vorming. Ontdekken wie God is, wie jij bent en wat Hij met je leven wil! Meer info.

 

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven