Royal Mission Business Trip

Half mei zijn we met een aantal zakenmannen naar Zuid-Frankrijk gereisd voor een hoogstaande training op een unieke locatie. Op donderdagmiddag vertrokken we met het vliegtuig naar Toulouse om daarna met 2 busjes door te rijden naar de plaats van bestemming: ‘Een prachtige villa in de Dordogne.’

Deze reis is ontstaan omdat we geregeld de vraag krijgen van zakenmensen hoe ze iets voor Royal Mission kunnen betekenen. Natuurlijk hebben we als ‘bediening die leeft van giften’ veel geld nodig, maar dat is niet het eerste waar we voor gaan. Daarom hebben we een opzet bedacht waarbij we investeren in relatie en er een win-win ontstaat voor de zakenmensen en Royal Mission.

We hadden het bijzondere voorrecht om tijdens deze reis naast Martin Koornstra ook Jan van de Linden in ons midden te hebben als trainer/coach. Jan is een gepassioneerd christen met grote bewogenheid voor het koninkrijk van God en in zijn dagelijks leven Senior Partner bij www.Krauthammer.com, een internationaal zeer gerenommeerd bedrijf in coaching, consultancy en training. Daarnaast is Jan actief als bestuurslid van stichting Opwekking.

Vanaf het begin waren we onder de indruk van de rust en de schoonheid van de natuur. In die setting werd het meteen bijzonder en indringend. De voorstelronde werd een gesprek van meer dan 3 uur, waarin iedereen zijn hart opende en zich kwetsbaar opstelde. De ideale start voor vernieuwing en verandering.

Jan nam in 4 sessies iedereen mee naar de kern van hun leven. Wat is de visie die boven je leven staat? Waar leef je voor en wat is jouw toegevoegde waarde? Vanuit welke visie maak je keuzes? Niet alleen in je bedrijf, maar in je hele leven. Dat leverde intense gesprekken op en geregeld zaten we in groepjes van twee door te praten.

 

Martin focuste vooral op relaties. De invloed van je eigen vader, jij als man en vader en de ruimte die je maakt voor je relatie met je hemelse Vader. Ook daarin was iedereen erg open en werden belangrijke zaken blootgelegd. Ook de ontwikkelingen van Royal Mission werden gepresenteerd en daar kregen we flinke feedback op. Bedankt daarvoor!

Naast alle training, coaching en onderwijs was ook echt ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Wandelen, barbecueën, zonnen en vooral sporten. Tennis en tafeltennis waren favoriet! Zo werd het een intensieve reis én een mooie tijd van ontspannen. Zondagmorgen vlogen we terug en iedereen ging geraakt en uitgedaagd naar huis!

      

Kortom: Een korte, intense reis met diepgaande inhoud, passie voor God en in een geweldige omgeving.

In een later stadium willen we een business-groep opzetten rondom Royal Mission. Mensen die vrijwillig mee willen denken in het verwezenlijken van grote plannen voor de Koning en daar met hun kennis, netwerk en middelen achter willen gaan staan.

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven