Na dit alles…

Na veel brainstormen, nadenken en dromen. Na grondig marktonderzoek. Na tientallen afspraken kris kras door het land. Na het bezoeken van mega beurzen in zowel Nederland als Duitsland en daardoor vele blaren later. Na verschillende stages om ervaring en kennis op te doen. Na het opbouwen van een groot netwerk van mensen vanuit alle werelddelen. Na veel typ-, reken-, denk- en leeswerk . Na het bezoeken van bedrijven van alle soorten en maten. Na het hebben van geduld, VEEL geduld. Na het vele overleg met leveranciers, fabrikanten, accountants en notarissen. Na het zoeken en uitzoeken van al het benodigde apparatuur en machines. Na een slordige 14.000 kilometers op de weg. Na veel gesprekken, sparren en vergaderen met de investeerders.

Na dit en nog veeeele andere zaken zijn we dan nu bijna aan het einde gekomen van deze periode. Nog eventjes en we starten een nieuwe periode in Ethiopië. Mooi om even terug te kunnen blikken op alles wat we hebben meegemaakt en nog spannender wat allemaal nog gaat komen. Op naar een nieuwe periode, een nieuw hoofdstuk in ons leven en zo bijzonder om te weten dat Hij het beschrijft!

Deze foto is genomen door (hopelijk) onze toekomstige grondstof leverancier uit Pakistan. Genomen op de beurs Interpack in Düsseldorf waar we afgelopen weekend waren. Naast deze foto hebben we in ons webalbum nog meer foto’s geplaatst van onze voorbereiding op Ethiopië.

3 reacties

 1. De afgelopen weken moet ik steeds denken aan: Ik ben Jehovah Jireh (Ik ben de Heer die voorziet)! Mooi om te lezen hoe Hij heeft voorzien!! Veel zegen ook met de laatste voorbereidingen! Jullie zijn in onze gebeden.
  Grt Pieterjan en Heleen

 2. Ik zie het al…. ’t wordt tijd voor een te boek schrijven. En zoals je zegt, weer een hoofdstuk.. 😉 En in jullie verhaal is’t dan al het 2e, of 3e hoofdstuk!!!)
  Succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven