Zonnige LEEF KONINKLIJK trainingsdag

Zaterdag 2 april was alweer de laatste trainingsdag van Royal Mission voor de zomer. Het was de tweede ‘Leef Koninklijk’ trainingsdag. Dit maal waren we te gast in ‘de Shelter’ in Veenendaal.

Ondanks het prachtige weer kozen 130 deelnemers ervoor om te luisteren naar de boodschap over het koninkrijk van God. Ze hadden er zin in en maakten de hele dag driftig aantekeningen over het zien, begrijpen en uitleven van het koninkrijk. Deze trainingsdag was, zoals ook de andere trainingsdagen, opgezet rondom een afwisseling van theorie, praktijk en verwerking. Door kort onderwijs en persoonlijke getuigenissen van verschillende Royal Mission teamleden werd het koninkrijk heel concreet gemaakt voor de deelnemers. Zo vertelde Gerlof over het helpen van zijn buurman met de financiën. Het gaat om wat je uitleeft, de dingen die je (voor iemand) doet maken vaak veel meer indruk dan de dingen die je zegt! De deelnemers werden zo zelf ook flink aan het nadenken gezet over hoe ze datgene wat ze gehoord hadden in kunnen zetten in de praktijk van het dagelijks leven. Zo bleek dat de bergrede veel principes heeft die je kunt toepassen in het leven van alledag. Ook kun je heel concreet plannen maken door bijvoorbeeld het invullen van een ‘cirkel van invloed’ en je kunt bidden voor en betrokken zijn bij de mensen in je directe omgeving. Het gaat om relaties leggen en echte oprechte interesse hebben in je naaste.

Wat ook bijzonder was dat Royal Mission op deze trainingdag voor het eerst zichtbaar samenwerkte met Compassion. Zo was er een nieuw onderwijsblok over het koninkrijk en gerechtigheid. Hierin vertelde Karin onder andere over hoe bijzonder de reis was die Martin en zij gemaakt hebben met Compassion naar India. De invloed die een sponsor heeft op een kind is enorm, het maakt een verschil tussen een leven met of zonder toekomst.

Al met al was het bijzondere en gezegende dag. We zien uit naar het volgende seizoen waarin we vanaf september weer nieuwe trainingsdagen zullen aanbieden over kinder- en jeugdwerk, genezing en leef koninklijk. Meer informatie hierover volgt later op de website.

   

De foto’s van deze afgelopen trainingsdag zijn toegevoegd aan de Royal Mission groep op Flickr: https://www.flickr.com/groups/royalmission/

Namens het Royal Mission team

Leonie de Vries

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven