Genezen aan schildklier en van ijzertekort

Op zondag 23 januari ben ik bij de genezingsdienst van de Vrij Baptisten Gemeente Groningen geweest. Ik wilde graag meemaken hoe dat er aan toe ging, en eigenlijk ook om te zien of er echt mensen genezen zouden worden, ik kwam met mijn man en een vriendin met haar moeder.
 
Ik had net woensdag te horen gekregen dat mijn bloed niet goed was. Wat er aan de hand was zou de huisarts verder toelichten in een persoonlijk gesprek. Ik was namelijk heel vaak ziek, benauwd, duizelig, moe, kwam snel gewicht aan, veel onstekingen aan tandvlees, nagelriemen, keel, griep, mijn nagels werden ribbelige. Ik was er van overtuigd dat ik ernstig ziek was en was daarom ook best wel bang… Aan je bloed is veel af te lezen over je gezondheid, maar ik had mij erbij neergelegd, ik hoor het wel wat de uitslag is.
 
Tijdens de genzingsdienst was het zo druk dat ik ruim een uur heb gewacht. Toen was mij vriendin heel brutaal, want ze zag dat de moed mij in de schoenen zakte en het was al erg laat. Ik moest namelijk mijn bus naar huis nog moesten halen. Ze stapte op Martin Koornstra af en vroeg of hij met mij wilde bidden want we hadden nog een bus te halen. Ik voelde mij heel opgelaten, want wie heeft er nou haast met een wonder??!! God kun je niet pushen.

Martin legde zijn handen op mij en begon te bidden dat alle ziekte uit mijn bloed moest gaan en tegen mijn hartkloppingen en benauwdheid en dat alle donkere machten mij moesten verlaten. Ik voelde tintelingen door mijn lichaam en ik zakte achterover, dit terwijl ik heel hard probeerde overeind te blijven staan. Het voelde voor mij dat God bij mij was en hij het kwaad uit mij haalde, mij bevrijde, en mij omhelsde met zijn liefde. Na het gebed kon ik amper lopen en ben op een stoel gaan zitten, mijn man hield mij bij het gebed tegen anders viel ik. Ik had het wel door maar kon er niks meer tegen doen, God was bij mij, dat was geweldig.
 
Toen ik de kerk uit liep, zei ik tegen mijn vriendin en haar moeder en natuurlijk ook mijn man, IK BEN GENEZEN! God raakte mij aan, ik voel mij goed, ik ren wel naar huis ik hoef de bus niet te nemen, ik ben weer gezond. ze moesten wel om mij lachen. Het is geweldig om aangeraakt te zijn door God, het was heel intens, en met niks anders in de wereld te vergelijken, zo’n vrede, liefde, macht en genade.
 
De afspraak met de dokter stond nog wel dus toen ik daar kwam, zei de dokter, u heeft geen allergie, maar u hebt wel … een niet goed werkende schildklier en ijzer tekort in uw bloed. Ik had ook alle symptomen van die twee ziekten, maar dit bloed was geprikt voor de genzingsdienst. Ik wilde graag dat het bloed opnieuw geprikt zou worden. want ik vroeg mij af of God werkelijjk mijn bloed gezuiverd had, of dat het mijn verbeelding was. Ik durfde het niet te vragen, maar gelukkig zei de dokter gister zelf, laat uw bloed nog maar even op nieuw prikken, want hij wou de exacte waarden weten van de schildklier en het ijzer, voordat er medicijnen of een andere benhandeling gestart zouden worden.
 
Dus direct weer bloed laten prikken, best spannend, ik heb ook heel innig gebeden. Ik heb God belooft hem te vertrouwen. Vanmorgen werd ik door de huisarts gebeld met de uitslag: IK BEN GENEZEN!! De assistente zei, uhm ja wat is uw geboorte datum…. wat is uw naam??? welke straat woont u? uhm ja dan heb ik goed nieuws (met twijfel in haar stem) uw bloed is helemaal schoon. Goede ijzer waarden en een normaal werkende schildklier!!!!
 
IK WIL HIER GOD ALLE GLORIE EN EER VOOR GEVEN, WAT EEN MACHTIG GOD, ONZE VADER, VOORZIENER EN GENEESHEER.
Heel de wereld moet het weten dat het geen act is, maar dat God  vandaag de dag nog steeds genade met ons heeft en mensen kan genezen, dit is geen toeval, ik ben genezen door het bloed van Jezus, en de kracht van God. 
 
Ik hoop veel mensen te kunnen bemoedigen met mijn getuigenis en dat veel mensen in moeilijke tijden zich tot God keren, want Hij kan je kracht geven, genade, liefde en een rust die door alles heen werkt.Ook mijn vriendin heeft de kracht van God ervaren en voelt zich vrij en blij om te leven voor God. Eerder was ze neerslachtig en in zichzelf, maar ze is nu veel vrolijker en opener geworden. Dit is geen toeval, God heeft haar innerlijke pijn genezen, haar nieuwe kracht gegeven en haar bevrijd van kwade machten en vloeken. Ik kan echt het verschil zien in haar ogen en gedrag.
 
Mijn man zegt het ook aan mij te kunnen merken, mijn blik, mijn houding, alles positief veranderd door de genade van God. Ik heb meer geduld, meer liefde om te geven, meer energie en meer vrede in mijn hart dan ik ooit heb gehad. Eerst was het giechelen in de bus, omdat ik zo opgewekt deed en er niet over wou ophouden te praten. Nu zijn ze ook blij omdat ik genezen ben van iets wat een dokter zelfs kan bevestigen. Ik snap dan ook niet dat er nog steeds mensen aan twijfelen. GOD IS GOED!!!!
 

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

5 reacties

 1. Pingback: Tweets die vermelden Genezen aan schildklier en van ijzertekort -- Topsy.com

 2. Geweldig nieuws. Gelukkig heb je er goed aangedaan om dit te melden, zodat anderen kunnen lezen dat genezingen nog altijd plaatsvinden dankzij vele getuigenissen.
  Dat mensen nog steeds twijfelen is niet
  altijd te begrijpen.We blijven in gebed voor de vele zieken in de wereld. A-men

 3. geweldig dat is onze God en hij doet het met liefde.Ik hoop dat er een tijd mag aanbreken dat deze wonderen steeds vaker plaatsvinden door en bij Gods zonen en dochters. Gods zegen!

 4. Tuurlijk moet je bidden en Kracht vragen. Als ik dat niet gedaan had was ik er niet meer. Ik vraag aan het Thuisfront Hierboven om genezing voor m’n Crohn en schildklier. En voordat ik ziek werd heb ik ook altijd Kracht gevraagd, voor alle kinderen en dieren en de natuur, en kennissen die in nood zitten . We zijn gewoon verbonden met ons Thuisfront,de plaats waar we vandaan komen , en weer naar teruggaan(met vele aardse levenslessen erbij) veel mensen beseffen dat helemaal niet. Ik geloof niet; ik weet ’t zeker !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven