Het jaar is geweldig begonnen!

Afgelopen zaterdag hadden we onze eerste trainingsdag van 2011. We waren te gast in de Opstandingskerk in Leeuwarden voor een dag over kinderwerk met bijna 170 deelnemers. Het was weer een groot feest!

Praktische opdrachten en stevig onderwijs wisselden elkaar in een vlot tempo af in een sfeer van enthousiasme en leergierigheid. Karin Koornstra nam de onderwerpen ‘Passie voor kinderen’ en Visie voor kinderwerk’ voor haar rekening en dat maakte indruk. De duidelijke principes kwamen tot leven door de prachtige verhalen uit haar leven als kinderwerker.

Athalia Ploegh, onze psycholoog in het team, nam de mensen mee in het thema ‘kinderwerk IN de kerk’. Duidelijk en prikkelend! Martin Koornstra onderwees een aantal principes over leiderschap en het bouwen van teams. En een hoogtepunt van de dag was het zegenen van alle deelnemers, terwijl ze zelf in groepjes gingen bidden. Indrukwekkend!

 
 
Een reactie via mail
‘Allereerst heel erg bedankt voor de prachtige kinderwerkdag van afgelopen zaterdag in Leeuwarden. We hebben er bijzonder van genoten. Een geweldige bemoediging en zegen. Ook een compliment voor de wijze waarop jullie met het team deze dag zo professioneel vorm hebben gegeven. Heel hartelijk dank!’

Volgende maand zijn we in Haarlem te gast met dezelfde trainingsdag over kinderen en kinderwerk. Zorg dat je erbij bent en geef het door aan ouders en kinderwerkers in die regio. Informatie en inschrijven via de knop ‘Gratis Trainingsdagen’.

Volgende week start een internetcursus over Martin zijn boek ‘Leef koninklijk’. De cursus is opgezet door Rolof Mulder (www.bijbelstudie.net) en 2 CHE studenten. We zijn overdonderd door het aantal inschrijvingen en gaan met bijna 950 deelnemers van start. Er zijn zelfs inschrijvingen uit Roemenië, Suriname, Spanje, Oeganda, Frankrijk en Zuid-Afrika. Wat een geweldige start van dit nieuwe project!

We staan pas aan het begin van 2011 en verwachten veel van God. Je kunt God nooit overschatten, want Hij is in staat oneindig veel meer te doen dan wij kunnen bidden of beseffen!

       

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

1 reactie

 1. Pingback: Tweets die vermelden Het jaar is geweldig begonnen! -- Topsy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven