Aftellen naar 12 Augustus

Onze vakantie op Ameland lijkt alweer heel wat weekjes achter ons te liggen. Doordat ik nu alle foto’s aan het uploaden ben, denken we weer even terug aan dit heerlijk weekje weg. We vonden het erg leuk en we merkten dat het goed was om er even tussen uit te zijn. Even niet alleen maar bezig zijn met voorbereidingen en plannen, maar genieten van het hier (in Nederland) zijn. Toen we op Lauwersoog zaten was het ook niet altijd 100% werk, maar toch wel veel. En dan ben je er nog niet even uit.

Nog twee weekjes…

Vorige week maandag hebben we de draad meteen maar weer opgepakt. We hebben onze vliegtickets geboekt en alweer veel andere zaken uitgezocht. Van donderdag 12 Augustus tot en met vrijdag 10 September hopen we in Ethiopië te verblijven. We riepen steeds dat we over twee weken weg zouden gaan, maar nu het officieel nog tien dagen duurt wordt het concreet en komt het toch een stuk dichterbij. Tijd om alles op een rijtje te krijgen en bezig te gaan met zaken die we van tevoren nog meer uit moeten zoeken.

ThuisFrontCommissie

Vorige week zondag hebben we samen met ons TFC team een meeting gehad. Het is goed om bij elkaar te komen en te weten dat ze, ieder op z’n eigen gebied, achter ons staan en meehelpen. Op deze manier kan ieder zijn/haar talenten inzetten en kan ons team alleen maar sterker worden. Nieuwsgierig wie er in ons team zitten? In de rechter menubalk onder het kopje “ons team” wordt er geschreven over ons TFCteam, maar ook over alle andere mensen die met ons meewerken.

Onze plastic zoektocht

Onze zoektocht naar plastic-kansen en -machines gaat verder! Het is interessant om hier meer van te leren en te weten wat verschillende machines kunnen, welke soorten plastic ze verwerken en welke soort wij het beste zouden kunnen gebruiken. Onze collectie plastic bakjes en bekertjes wordt steeds uitgebreider. Afgelopen donderdag zijn we in Pingjum bij een plasticmachine  geweest waarmee op dit moment vierkante melkflessen van 0,5 en 1 liter worden gemaakt. Deze machine verwerkt weer een andere soort plastic en heeft daarnaast weer een andere werkwijze. Omdat deze te koop staat en ze er vandaag mee werken is Gerard er op dit moment weer heen om te kijken hoe hij draait.

And so on…

De tickets zijn geboekt, we mogen slapen bij een Bijbelschool in de buurt en we weten wat we daar uit moeten zoeken.  We zijn alleen nog even bezig met een auto. Gelukkig worden we hierbij vanuit Ethiopië geholpen. Dit maakt alles weer een stukje makkelijker. Bedankt Peter en Heleen! 🙂

Wanneer we meer nieuws hebben laten we het zsm horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven