Spierscheurtje genezen in Brugge (B)

Afgelopen weekend hadden we de heilige Geest conferentie in Sijsele, Belgie. Ongeveer 300 mensen hebben deelgenomen aan deze 2 bijzondere dagen.
Wilkin van der kamp, Willem Ouweneel en Martin Koornstra verzorgden de predikingen, het team van Royal Mission (11 mensen) werkte samen met het team van Geboren om vrij te zijn en God werkte op een bijzondere manier. Zelden hebben we zo een vrijheid, verwachting en vreugde gezien in een Vlaamse conferentie. Wat een zegen.

Hieronder een getuigenis dat we meteen ontvingen van de man die vrijdagavond als eerste genezen werd na gebed.

Allereerst even melden dat het een superconferentie was afgelopen weekend in Brugge !
De eerste dag was er ’s avonds een genezingsdienst. De eersten die naar voren werden geroepen waren mensen die last hadden van de schouder.
Ik heb al 3,5 jaar last van mijn rechterschouder. Een scheurtje in de pees dat niet wil genezen en gewrichtspijn. Ik werd elke nacht wakker van de pijn omdat we eenmaal meerdere malen per nacht schijnen te draaien. Ook was het onmogelijk om mijn arm te strekken, ergens naar te reiken, mijn arm op mijn rug te houden, te tillen of, erger nog, lang te lofprijzen met mijn arm in de lucht. En dat doe ik als evangelische christen nu eenmaal graag.
Ik stond in een rij met zeer veel mensen met een schouderprobleem en eerlijk gezegd had ik er niet zoveel vertrouwen in. Er was al vaker voor gebeden zonder enig resultaat. Martin begon met zijn medewerkers te bidden en ik dacht ” Ik zie wel “. Maar na een paar minuten begon ik zelf mee te bidden en eigenlijk God alleen maar te DANKEN voor het feit dat Hij mijn schouder genezen had.
Na het gebed deed ik ‘schoorvoetend’  mijn arm omhoog en merkte dat ik bij elke centimeter dat ik mijn arm verder de lucht instak ik iets raars voelde gebeuren. Elke keer als ik verder ging voelde ik pijn die meteen verdween. Weer een stukje verder, weer pijn en trok WEER meteen weg. Blijkbaar was het aan me te zien dat er iets beijzonders gebeurde want Martin haalde me naar voren om te getuigen van wat er was gebeurd.
Er zijn veel mensen genezen tijdens deze conferentie en nu, maandag 28 juni 2010, ben ik nog steeds pijnloos en slaap als een baby. (geen huilbaby he..)
We hebben een SUPER-GOD. Bid alsof je het al hebt ontvangen ! Tjonge , wat een Waarheid !
 
Prijs de Heer !
A. v. W.

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

3 reacties

 1. Ook wij waren op dat weekend. Niet zozeer werden lichaamlijke wonden genezen maar vooral psychische wonden en onze ogen werden door God geopend over hoe we naar ons leven kunnen kijken. Het weekend daarna toen we op vakantie waren, slikte onze vierjarige dochter een stukje glas in. Ze was gedurende een vijftal uur in levensgevaar maar WAT een RUST en ZEGEN hebben wij en ook zij ervaren door gebed en vertrouwen dat HIJ voor ons zorgt!!!!!
  En een wonder gebeurde!! Ze is ervan af gekomen met enkele blauwe plekjes in de slokdarm!! WAW waw WAW! Wat een grote GOD is HIJ!!
  Ik ben ervan overtuigd dat doordat GOD onze ogen geopend heeft tijdens het weekend, dat we opgewassen waren en vol vertrouwen konden bidden tijdens deze situatie.
  DANK U GOD!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven