Onze RM nieuwsbrief van juni!

Hallo,

Het is al weer te lang geleden dat we je bijgepraat hebben over de ontwikkelingen bij Royal Mission. Dus hoog tijd voor een nieuwsbrief waarin we onze avonturen beschrijven en de uitdagingen toelichten. Gelukkig weten we steeds dat er mensen achter ons staan met gebed, aanmoediging en financiele support.

Spreken
In de afgelopen maand hebben we Nederland weer doorkruist om te spreken in kerken, jeugddiensten, conferenties en events. Martin is in Ureterp, Barneveld, Groningen, Ede, Damwoude, Leeuwarden, Kampen en Biddinghuizen geweest. Terwijl andere sprekers uit het Royal Mission Team in Katwijk, Hoogeveen, Steenwijk, Muntendam en nog vele andere plaatsen gepredikt hebben.
De tienerdiensten bij Opwekking waren zeer indrukwekkend met veel bekering, toewijding, bevrijding en een genezingsdienst vol met wonderen. Samen met David de Vos leidde Martin deze dienst waarin veel tieners Gods kracht en herstel voelden. Een doof oor ging open, een meisje stond op uit een rolstoel, heel veel pijnen verdwenen uit nek, knie, lies, tanden, pols en kaak. Gods kracht werd zichtbaar!
Ook de spreekbeurt op het Soul Survivor Festival was bijzonder en een gebedsverhoring van jaren geleden. Eigenlijk een aangrijpend verhaal! Heel veel jongeren werden geraakt door de boodschap van het koninkrijk van God en reageerden op de oproep om te leven vanuit bewogenheid, zoals Jezus dat deed.

Coachen
De coachingstrajecten lopen goed. In Ermelo hebben we deze week de coaching afgerond en het getuigenis van de jeugdwerkers is, dat ze gegroeid zijn in leiderschap en in het komende seizoen vanuit nieuwe principes aan de slag gaan met het jeugdwerk. Ze zijn vol vuur! Ook het leiderschapstraject in Schinnen is op een prachtige manier afgerond. Marcus, Erwin en Martin hebben enorm veel kunnen bijdragen aan de vernieuwing en uitbreiding van het leiderschapsteam.
Het traject in Waddinxveen loopt nog en is heel uitdagend. Met een groep van meer dan 20 kinder- en jeugdwerkers schrijven we een visielijn voor de leeftijd 0-25 jaar, zodat dat de ankerpunten worden van hun hele onderwijs, aktiviteiten en coaching. Prachtig proces!
Karin is volop bezig met gitaarles te geven aan 2 groepen leerlingen. Iedereen is erg enthousaist. Vanaf september komen er nog 2 groepen bij. Hou de website in de gaten voor info en aanmelding.

Bezoek aan Belgie
In mei zijn we ook een weekend in Belgie geweest. Daar zijn we op bezoek geweest bij de kampen die we tot 15 jaar zelf geleid hebben. Het was emotioneel om onze vrienden, ‘oude’ jeugdleden en medewerkers zo gepassioneerd aan het werk te zien. We waren bij Teens Training (tienerhappening die Martin heeft opgezet) en Kids Camp (kinderevenement dat Karin heeft opgezet). Het is bijzonder om te zien dat alles doorgaat en nieuwe leiders hun plek innemen. We mochten echt genieten van de vrucht op onze jarenlange arbeid in Belgie. We voelden ons ‘guests of honour’.
Bill Wilson, de leider van de grootste zondagschool op deze wereld met wekelijks bijna 40.000 kinderen, was een van de gastsprekers. Karin heeft zijn werk een aantal jaren geleden bezocht en nu zaten we met hem aan tafel. Het was indrukwekkend om deze man van God te ontmoeten. Probeer zijn levensverhaal te lezen of ga zelf naar New York om Metro Ministries te leren kennen. Je zal nooit meer dezelfde zijn!

Royal Mission kantoor
We zijn de afgelopen 6 weken druk bezig geweest met een verbouwing in ons huis, om een kantoor te maken met 3 werkplekken voor Royal Mission. Het is een enorme klus geweest, die veel energie gekost heeft. Tegelijk hebben we veel hulp gehad en bijna alles als gift gekregen: nieuwe bureau’s, mooie bureaustoelen, een nieuw raam, een nieuwe vloer, de vloerbedekking, het computermateriaal, de radiatoren, … we zijn overweldigd door Gods voorziening.
Ondertussen is het werk zo goed als af. Gelukkig maar, want er is veel werk blijven liggen (zoals deze nieuwsbrief). We gaan nu op zoek naar mensen en financieen om dit kantoor goed te laten werken, zodat we zelf minder administratief bezig hoeven te zijn. Wij willen ons focussen op de roeping die we van God gekregen hebben.

De toekomst
We zijn bijna aan het einde van het eerste jaar Royal Mission. Tijd om de balans op te maken en te zien waarin God ons bevestigt en uitdaagt.
– We gaan een sprekersteam opzetten zodat we op meerdere plaatsen tegelijk de boodschap van het Koninkrijk kunnen brengen.
– We gaan elke maand een GRATIS trainingsdag aanbieden in het land over kinderwerk, jeugdwerk, genezing of het Koninkrijk van God.
– We gaan meer materialen uitgeven om nog meer mensen te bereiken met de zegen die God ons gegeven heeft.
– We gaan werken aan een stabiele en grotere partnergroep, die financieel achter Royal Mission staat.
– We gaan het Royal Mission Team meer trainen en uitbreiden, zodat we meer aankunnen in het komende seizoen.
– Martin en Karin gaan zich meer richten op hun roeping om te trainen, spreken, onderwijzen en schrijven en minder administratie doen.
– We gaan het RM kantoor in werking zetten en proberen daar een continue bezetting voor te organiseren.

De komende weken
We staan vlak voor het ‘Vrij Zijn Weekend’ op De Betteld. Aanstaande vrijdag en zaterdag zullen we met een kleine 1.000 mensen genieten van onderwijs over een leven in vrijheid. Willem Ouweneel, Wilkin van der Kamp en Martin Koornstra zullen ons uitdagen om te leven zoals God het bedoeld heeft: VRIJ!

Komende zomer zal het Royal Mission Team 9 weken lang leiding geven aan het jeugdprogramma op De Betteld met de nieuwe naam ‘Royal Adventure’.  We dagen je uit als leider of deelnemer mee te gaan of kom kijken op de trainingsdag van 19 juni op De Betteld van 10:00 – 13:00 uur. Karin zal met een team het zingen bij de kinderen, ‘Kids Praise’, coachen en begeleiden. Een korte promo over Royal Adventure kun je zien via www.youtube.com/watch?v=JspDKi5BbMU  

Ons gezin
Als laatste kort wat nieuws over ons gezin. Het gaat goed met ons, al merken we dat dit jaar best zwaar en intensief is geweest. We zien uit naar onze kampeervakantie. Ingeborg en Lieselot doen het goed op school. Ingeborg gaat straks naar de 3de klas middelbare school en Lieselot gaat beginnen op het VSO. Ze zingen, dansen, voetballen, fluiten, schilderen en drummen.
Tegelijk willen we uw gebed voor hen en ons vragen. We beseffen dat de meeste aanval op ons leven en bediening gericht is op ons gezin. Dat ervaren we geregeld en daarom nodigen we je uit om ons gezin op je gebedslijst te zetten. Want onze eerste prioriteit en verantwoordelijkheid blijft ons gezin.

Financien
Als laatste willen we je vragen om aan het einde van dit seizoen financieel iets extra’s te doen voor Royal Mission. We staan voor flinke investeringen met 10 gratis trainingsdagen, mensen op het kantoor en de ontwikkeling van nieuwe materialen.We vinden het bijzonder dat je met ons meeleeft. Bouwt us mee aan het koninkrijk van God?

Heel veel groeten van ons en leef koninklijk, elke dag.
Liefs van ons,

Martin en Karin Koornstra
Ingeborg en Lieselot
Het Royal Mission Team

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven