Plan D

In de vorige blog schreven we over onze verschillende ‘vlucht’plannen om naar Nederland te kunnen. Helaas bleken zowel plan A, als plan B en C niet uitvoerbaar wat betekende dat we over moesten stappen naar plan D; weer terug naar het guesthouse. Balen! Na een paar uur midden in de nacht tevergeefs proberen moesten we het uiteindelijk opgeven. De koffers konden we weer van de loopband halen om vervolgens bepakt en bezakt weer terug te sjokken naar de taxi die ons om half  6 ’s ochtends weer afzette voor ons guesthouse. Tsja, er zijn heel wat ergere dingen, maar op dat moment waren we er echt helemaal klaar mee. We hadden uitgekeken naar het moment om weer naar huis te gaan en als dat opeens wordt uitgesteld is het toch wel even een flinke domper. Daarnaast hadden we geen idee hoe lang het zou gaan duren…

Uiteindelijk konden we gelukkig drie dagen later alsnog vliegen en stapten we woensdagmiddag uit in Parijs waar we door Gerard z’n vader en broertje werden opgehaald, super! Blij om in ieder geval weer in Europa te zijn, maar toen de schuifdeuren naar de buitenwereld open gingen…. brrrr! “Waar zijn we beland… in een koelcel?”

Acclimatiseren

Zowel letterlijk als figuurlijk dus. Nu we hier een week zijn kunnen we zeggen dat we al aardig ge-acclimatiseerd zijn, maar het was toch wel heel erg wennen. Alles wat we eerst als heel normaal beschouwden in Nederland lijkt nu opeens heel erg vreemd. En wat is alles plat, kaal, koud, maar bovenal luxe! We hebben het de eerste dagen maar wat over ons heen laten komen en genieten lekker mee van alle luxe. Een goed bed, warme douche en heerlijk eten…. daar kunnen we nu extra van genieten. Waar we nog het meest van genieten is toch wel het weerzien van vrienden en familie; wat goed om iedereen weer te zien!

En nu…

…is het tijd (maar ook prioriteit) om uit te rusten. Vakantie vieren, afspreken met familie en vrienden, leuke dingen doen en slapen. Dit gaan we de eerste paar weken doen. Even ons hoofd leeg maken en afstand doen van alles wat ons op dit moment bezig houdt.

Contact!

Ondanks dat we in Groningen zitten, zijn we toch nog goed bereikbaar :-P. Gewoon via onze mail, maar ook via onze ‘oude’ mobiele nummers:

 • Gerard (06-55330551)
 • Baukje (06-51315990)

Voel je welkom om even langs te waaien in ons prachtige huisje in Lauwersoog, gezellig! Omdat we ook veel onderweg zijn is het handig om van tevoren even te bellen.

Tot snel!?

1 reactie

 1. Leuk dat je nog even een bericht plaatst!

  Op het ‘En nu…’ een volmondig ‘amen!’

  Tot vrijdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven