Genezen van een beschadigd sleutelbeen (vervolg)

Hoi Martin,
 
Ik zag op de site dat je onderstaande getuigenis al hebt ontvangen via wake-up veenendaal, maar ik sprak vandaag tijdens de conferentie ´Geboren om te vrij te zijn´ (met Wilkin van de Kamp) iemand, die vertelde dat je het heel fijn zou vinden om nog een e-mail te ontvangen, dus bij deze nogmaals mijn getuigenis.
Daarnaast is het wel heel gaaf om te vertellen dat ik me morgen laat dopen! God is zo hard aan het werk met mij, ik weet dat Hij een plan heeft met mij! De avond dat jij met mij gebeden hebt kwam ik voor de vijfde keer met het idee dat ik vanavond toch echt een keer naar voren zou moeten durven, maar het waarschijnlijk net als de vorige 5 weken weer niet zou doen. Ik ben 27, ik ben 4 jaar getrouwd geweest, nu ruim een jaar gescheiden, heb daarna heel erg veel hele stomme dingen gedaan, maar ook een Alpha-cursus gevolgd. Bekeerd en enthousiast over Gods liefde had ik ook net een korte relatie achter de rug en daarnaast heb ik ook behoorlijk astma.
Het laatste waar ik aan dacht was bidden voor een sleutelbeen! Ik was er al zo aan gewend geraakt dat ik die pijn had! Ik dacht nog: ´Als we dan toch gaan bidden, kan ik nog wel wat ergers bedenken dan dat sleutelbeen!´ Maar God heeft een plan met mij! Hij heeft duidelijk laten zien dat Hij weet wat voor mij het belangrijkste is en ik vertrouw erop dat Hij niet alleen dat bot geneest, maar ook de andere pijn!
Vandaag tijdens die conferentie heb ik ervaren dat God niet alleen de lichamelijke pijn, maar ook de pijn in je ziel wil genezen en daarom neem ik morgen droge kleren mee naar de kerk ´Doorbrekers´ in Barneveld.
Ik wil je bedanken voor je lef om te luisteren naar Gods stem en niet op te geven toen er niemand naar voren kwam tijdens je eerst 4 oproepen voor het sleutelbeen! Ik heb mijn speciale kussen onder mijn matras liggen om het gat op te vullen dat er nu zit, omdat ik altijd op dezelfde manier sliep. Ik gebruik nu de volledige oppervlakte van het matras en een gewoon donskussen, zonder dat ik ergens last van heb! In Veenendaal ben ik nu ´dat meisje van het sleutelbeen!´, wat mij de gelegenheid geeft om er tegen iedereen over te getuigen! Fantastisch toch? Ik zou willen dat de hele wereld het verhaal zou willen horen! Ik vertel het met liefde 100.000 keer!
 
Een heel hartelijke groet,
 
A. D.

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven