Meisje van 12 geneest van migraine/darmklachten

We zitten deze weken in een hele serie genezingsdiensten door heel het land. Vorige week waren we in Huizen en gisteren ontvingen we het verslag van een meisje van 12 dat door God is genezen.

Lieve Martin, en andere Royal Mission mensen,

Ik had Martin beloofd dat ik hem een mailtje zou sturen over hoe het gaat met mijn hoofd en darmen, – mijn hoofd omdat mijn hoofd en darmen zijn genezen –

Het is nu 6 dagen na de Genezing op de Rotsvast dienst van de V.E.G. in Huizen. Aan het begin van Martin’s preek zei hij: Is hier iemand die veel last van migraine heeft en ook last van de darmen?? Later voegde Martin er nog aan toe dat het een vrouw of een meisje zou zijn. In eerste instantie realiseerde ik me niet echt dat ik het was omdat ik meer aan god dacht dan aan mijn hoofdpijn. Maar bij het lied daarna dacht ik: Hé, Dat meisje wat Martin bedoelt ben ik!

Omdat ik natuurlijk weer een beetje een meisje ben niet echt zo snel gaat staan en zegt dat wil ik wel doen deed ik dat niet, maar gelukkig zei Martin na het lied: ik wil nog even terug komen op dat meisje/vrouw van net met die migraine,, wie denkt dat die diegene is.? Toen stak ik me vinger op en vroeg Martin of ik bij hem wou komen en of hij voor me mocht bidden, ik zei natuurlijk ja!

Martin zei dat god tegen hem zei dat ik heel veel creativiteit in me had en dat ik zal gaan dansen voor God. Dat laatste van het dansen was een 3e bevestiging want er zijn andere mensen geweest die dat ook over mij hebben uitgesproken!!

Eindresultaat:
Het gaat echt super goed met mijn hoofd. Ik had het niet beter gewild! Met mijn darmen gaat het ook super goed!! Ik kan nu veel lekkerder werken op school,, het ik nu namelijk niet meer zo dat als je aan bezig bent met wiskunde of zo dat je in eens hoofdpijn, of buikpijn, Krijgt!!

Veel liefs,, Knuffels en kusjes,  + Gods rijke zegen!!

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven