Enorme verbetering in schouders

Afgelopen zaterdagavond 3 april was ik samen met mijn zoon in de vrije Evangelische Gemeente in Huizen. Martin voelde dat iemand pijn had in de linker schouder. Hij dacht dat het een vrouw was.

Ik heb sinds maart 1999 fibromyalgie en artrose. Ik heb toen daarvoor 2 weken in het ziekenhuis gelegen. Mijn lieve moeder was 27 november 1998 overleden midden op straat aan een gescheurde aorta in haar hoofd.

Ik ben opgenomen in het ziekenhuis en de arts lachte mij uit in het ziekenhuis, terwijl hij met zeker 10 co-assistenten rond mijn bed stond. Kom eerst maar over het verdriet van je moeder heen er is helemaal niets met je aan de hand hahaha. Ik voelde mij door de grond zakken en heel erg vernederd.

Na heel veel therapie ook in het revalidatie centrum De Trappenberg in Huizen en vele injecties in mijn schouders, zeker per schouder 15 stuks en rechts twee keer geopereerd aan mijn schouder, was ik zaterdag helemaal verbasd en ziels gelukkig dat na het gebed de pijn in mijn schouders bijna verdwenen was.Het was en is een wonder. Ik heb staan huilen. Achteraf schaamde ik mij daar heel erg voor. Het was een genezingsdienst voor jongeren en ik had niet naar voren moeten gaan. Sorry!

Ik heb wel weer iets pijn terug gekregen, maar lang niet zo erg als het was.

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven