Doe mee met Royal Adventure deze zomer!

Komende zomer zal Royal Mission 9 weken lang (3 juli t/m 5 september) verantwoordelijk zijn voor de inhoud en aansturing van het vernieuwde jeugdprogramma op Vakantiepark en Conferentiecentrum De Betteld.

Jongeren van 12 t/m 21 jaar kunnen zich aanmelden als deelnemer en genieten van een bijzonder programma.  Jongeren van 19 jaar en ouder kunnen zich aanmelden als leider en kiezen uit verschillende teams waarin ze kunnen meewerken en leren.

Het worden prachtige weken die opgebouwd zijn rondom spetterende thema’s. Een mooie mix tussen inhoud en ontspanning, tussen een uitdagend kamp en een week vakantie. Een prachtige zomerweek die je leven kan veranderen.

We gaan voor machtige meetings met levensveranderende momenten dicht bij God en voor diepe gesprekken en momenten van gebed, waar jij een volgende stap kunt zetten in je avontuur met God. Tegelijk gaan we voor leuke en uitdagende games waarbij je anderen echt leert kennen en veel lol beleeft.

Deelnemers worden ingedeeld in teams en gekoppeld aan een teamleider. Zo kun je genieten van een overweldigende week in de veiligheid van een klein team. Dat wordt genieten, lachen en veel nieuwe vriendschappen.

Leiders kunnen zich aanmelden om een team deelnemers te leiden. Maar als je op een andere manier wilt meewerken, kun je kiezen uit het gebedsteam, cateringteam, securityteam, sportteam, talkzoneteam, stewardteam of cleaningteam. Al deze leiders zullen gecoacht, getraind en bemoedigd worden door Royal Mission. Het is dus de ideale combinatie tussen vakantie, investeren in jongeren en groeien in leiderschap.

De eerste info staat al op de website van De Betteld (www.betteld.nl). Binnenkort kun je jezelf via hun site aanmelden om 1 of meerdere weken mee te doen. Wij geloven dat het een heel bijzondere zomer wordt en we willen jou de kans geven om een prachtige vakantieweek mee te maken. Be there!

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven