Genezen van rugpijn en bevrijd van duisternis

* Gebeden voor lage rugpijn en genezen
28 Oktober 2009 waren wij bij “Wake-up Veenendaal” in The Shelter, de “Wonderlijke Woensdag” waarop Martin Koornstra uit Drachten sprak over de dienst van genezing, met aanvullend gebed voor zieken.
Op zeker moment riep Martin mensen op die last hadden van lage rugpijn en dergelijke klachten. Ik dacht dat er wel velen hun hand zouden opsteken, want dit euvel komt veel voor, maar tot mijn verbazing bleek ik de enige te zijn. Ik werd naar voren geroepen, voor het podium, en er werd gevraagd naar de klachten. Deze blijken vaak veroorzaakt te worden doordat je ene been net iets langer is dan het andere.
Inmiddels had men al een stoel achter mij neergezet, waarop ik kon gaan zitten, en er werd geconstateerd dat mijn rechter been ongeveer 1 à 1,5 cm korter was dan het linker. Ze baden voor mij, terwijl ze mijn beide voeten vasthielden. Iedereen die een beetje vooraan zat zag het gebeuren: het been groeide aan. Ik had daarvan eigenlijk niets gevoeld. Pas toen ik ging staan merkte ik het duidelijk. Ik mocht gekke bewegingen maken om te zien of de rugpijn ook weg was. En daar was ook niets meer van te merken.
Ik ben er nog helemaal ondersteboven van. Ook van de profetie die nog aanvullend over mij werd uitgesproken: “Durf nog te dromen, het is nog niet voorbij”, zei Martin een paar keer, “je zult voor veel mensen nog tot zegen zijn.” Lof aan de Heer!
A.S.

* Bevrijd van duisternis
Afgelopen woensdag heb ik mogen ervaren dat God vrij kan maken van banden met de duisternis. Banden waarvan je zelf soms niet eens realiseert dat ze er zijn! Jaren geleden heb ik heel bewust gezondigd en deze zonde later ook beleden. Door te zondigen geef je de macht van de zonde ‘wettelijke grond’ in je leven…. Ik ontving vergeving, maar heb me toen niet gerealiseerd dat ik ook die ‘bezette’ grond weer onder de heerschappij van de Here Jezus Christus moest brengen, dat ik dat stuk in mijn leven weer moest terugeisen voor Hem…Woensdag heb ik ervaren dat God’s tegenstander niet zomaar zonder slag of stoot de grond prijsgeeft die je hem zelf hebt toegestaan. Ik dank God dat Hij zo geduldig is geweest met mij en dat Hij me door Zijn Heilige Geest geleid heeft naar deze avond te gaan. En dat Hij me liet zien dat Zijn bloed écht genoeg is, ook voor mij….én dat het een OVERWONNEN vijand betreft. We hoeven daar niet bang voor te zijn, want God’s gedachten over ons zijn goed, Zijn banier over ons is liefde. Hij wil zoveel béters voor ons dan een leven dat niet compleet vrij is. Hij is gekomen om de banden met de duisternis voorgoed te verbreken en wil ons in de vrijheid zetten!! Wat een genade…
I.H.

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

1 reactie

 1. Dag Martin;De man met zijn stok als steun en al drie maand met arthrose in onderrug – heupen- knieën & enkels,God wat een WE in Sijsele 17&18-06-2011 hoe is het begonen aangename begroeting, en dan rond 10 H 00 de aanbiddding begon, en gedreven zong ik mee maar na een tijd werd mijn keel dichtgesnoerd ik huilde als een kind en zat te schudden alsof er een hevige aardbeving aan de gang was, maar wat gebeurde er in feite ik genas maar had er geen besef van, toen het avondprogramma begon vroeg je wie er last had van pijn in de rug en ja toen pas besefte ik dat de heer Jezus mij had verlost van de pijn waar ik jaren last van had,het werd op slag weer zonnig in mijn leven ik dank en prijs de heer voor een Wonder die ik al mocht ervaren voor de tweede maal ( Gebroken contact hersteld met mijn Moeder) Je heb van de Heer een prachtige gave gekregen en zal nog menige mensen kunnen helpen. Je mag dit gebruiken als je daar anderen mee kan helpen dichter bij de heer te brengen. hartelijke groeten Jean Marie camerlynck en mijn dankbare vrouw Myriam camerlynck.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven